Marți, la ora 23:15, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii îl vor putea cunoaște în profunzime pe Marius Manole, o personalitate marcantă a  teatrului românesc.

Unul dintre cei mai prolifici și talentați actori din România, Marius Manole a reușit să ajungă rapid la inima publicului prin naturalețe și forța interpretării partiturilor actoricești. Marius Manole activează de aproape 20 de ani în cadrul Teatrului Național București, acolo unde a strălucit în zeci de roluri și sute de spectacole de excepție.

În ediția de săptămâna viitoare a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul va vorbi despre viața profesională, studii, dar și  dragoste, copilărie și anii adolescenței, maturizare și greutățile întâmpinate în viața de actor.

„Vreau să descoperim împreună cine sunt, pentru că nici eu nu sunt foarte convins și nici eu nu știu multe lucruri despre mine. M-am și ferit toată viața să aflu lucruri despre mine… că poate ce găsesc nu este chiar  pe placul meu. (…) Am tot închis ușițe și poate de aici pasiunea asta și dragostea asta pentru teatru„, se confesează Marius Manole în debutul ediției de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

„A confiscat Ion Caramitru <Teatrul Național>?, „Cât de sărac ați fost?”, „Aveți probleme cu alcoolul?”, „De ce v-ați ratat viața?”, „Jucați în seriale TV pentru bani?”,  „Va e frică să iubiți?”, „Sunteți fericit?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marius Manole în cadrul ediției de marți seară a emisiunii.