Refuzul Andreei Mantea de a-i fi soție i-a dat șansa să își testeze din nou calitățile de cuceritor în cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation island – Insula iubirii”, care va fi dfiuzat în curând de Antena 1.

Marius și-a dorit să fie ispită în cadrul emisiunii și descrie toată experiența trăită în Thailanda ca fiind „o nouă aventură fantastică, de data aceasta însă pe meleaguri exotice”.

„Atuurile mele sunt optimismul, pofta de viață, de cunoaștere, de aventură. Cred că dansul, flirtul cu privirea și zâmbetul real, fără ascunzișuri sau false intenții sunt câteva dintre cele mai bune arme de seducție ale mele”, e de părere Marius Gogoașe.

Marius și-a dorit să facă parte din acest reality show și pentru a găsi explicații anumitor comportamente. „Am vrut să descopăr ce anume îi face pe oameni să se îndoiască de sentimentele lor, de integritatea morală a persoanei iubite, de cât de împliniți se simt alături de acea persoană”, declară ispita. „Inițial, toată lumea era fericită că se află în Thailanda. Ascundeau însă faptul că se temeau de ceea ce va urma și, clar, habar nu aveau ce îi așteaptă. Bărbații încercau să dea impresia că sunt foarte siguri pe ei, în timp ce femeile mi s-au părut mai relaxate”, dezvăluie Marius.

Cât de mult țin la relația lor și cum fac față noile cupluri testului suprem al iubirii, telespectatorii Antenei 1 vor afla în curând, când va începe cel de-al doilea sezon al celui mai fierbinte reality show al primăverii, „Temptaion Island – Insula iubirii”.