Marius Copil, înfrângere dramatică în primul tur la Roland Garros

Marius Copil, înfrângere dramatică în primul tur la Roland Garros
loading...

Marius Copil, singurul român prezent pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros, a suferit luni, o înfrângere incredibilă în primul tur. Românul a condus cu 2-0 la seturi, a fost la un game distanţă de calificare, dar a pierdut în mot incredibil în faţa italianului Marco Cecchinato.

Marius Copil a defilat în primul set, pe care l-a câştigat cu 6-2 în doar 27 de minute de joc.

În setul doi, italianul a început să joace mult mai bine, astfel că setul s-a decis în tie-breaj, unde românul s-a impus cu 7-4.

În setul trei, pe final, Marius Copil s-a deconcentrat şi a pierdut cu 5-7. În setul patru, românul a jucat catastrofal de prost şi a cedat setul cu 2-6.

În setul decisiv, Marius Copil a fost la un punct de calificarea în turul doi, însă, la 8-8 şi-a pierdut serviciul apoi italianul a închis setul cu 10-8.

Marius Copil părăseşte astfel Roland Garros încă din primul tur, şi va primi doar 10 puncte ATP şi un cec în valoare de 40,000 de euro.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro