Mărioara Zăvoranu a murit singură, la Spitalul Fundeni din București, în timp ce fiica ei făcea show la tv și spunea că nu crede că mama ei este în comă. Oana Zăvoranu se afla la cuțite cu mama ei din cauza averii.

După trei luni de agonie prin spitale, Mărioara Zăvoranu a murit vineri dimineață, la ora 9,30, după ce timp de două ore, medicii de la Spitalul Fundeni s-au chinuit să o resusciteze.

Mărioara se afla internată în spital din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a rinichiului.

Marioara Zăvoranu instrase în comă, joi seara, fiind ţinută în viaţă doar de aparate.

I-au fost alături doar doi angajați de încredere, în timp ce fiica ei, Oana Zăvoranu se distra la tv și aștepta moartea mamei sale.

Oana Zăvoranu a reacţionat într-un mod surprinzător după ce spynews.ro a anunţat-o, aseară, că Marioara, mama ei, a intrat în comă: Nu cred în nicio comă, în nicio bazaconie! Acest spital este blestemat pentru mine, pentru că tatăl meu a ieşit cu picioarele înainte, operat de această somitate. De trei zile trebuie să pară incoerentă, în comă, ca să mai prostim populaţia. Am arătat deja şi mă plictiseşte subiectul comei, subiectul vomei. Eu nu am dat interviuri când am fost în comă. Astea sunt nişte minciuni şi dacă mai există prosti care să mai creadă, le urez că fie proşti în continuare. Eu sunt orfană. Asta nu e mama mea! Pentru că o mamă nu se poartă aşa. Nu a fost nici mama gemenelor moarte în cutremurul din ’77. Cine este această individă, vreo somitată, vreo artistă, vreo pictoriţă? Că au murit oameni care au contat pentru această şară. Această individă are 3 calităţi: este hoaţa propriilor rude, este un om fără Dumnezeu şi este şi exterm de şireată, mincinoasă şi parşivă! Sunaţi-mă când a crăpat!

Marioara Zăvoranu va fi înmormântată în cimitirul Eternitatea din București, proprietate personală. Mama Oanei Zăvoranu va fi îngropată, lângă cel de-al doilea soț de-ai ei, Zăvoranu.