Marina Almășan se destăinuie Oanei Turcu, sâmbătă la Refresh, la Antena Stars: Orice aș spune, lumea va rămâne cu ideea că eu l-am părăsit pe Socaciu pentru că un miliardar mi-a luat mințile.

Marina Almășan dezvăluie câteva dedesubturi care au dus la sfârșitul mariajului ei cu Victor Socaciu mâine, 25 aprilie, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată de Antena Stars de la 16:00.

„Orice aș spune eu și orice s-ar întâmpla, lumea va rămâne cu ideea că eu l-am părăsit pe Socaciu pentru că un miliardar mi-a luat mințile și am plecat cu el în călătorii exotice”, declară Marina Almășan.

„Eu am aflat de relația extraconjugală a lui Victor cu impresara lui cam cu un an înainte de scandal”, continuă invitata Oanei Turcu.

„Cel mai mult în dragoste doare mersul în paralel și singurătatea în doi. Până și minciuna mai poate fi iertată”, afirmă Marina Almășan.

„Au fost multe probleme în familia noastră”, mai spune prezentatoarea de televiziune. Care sunt ele, mâine, de la 16:00, la Antena Stars.

În aceeași ediție a emisiunii, Oana și Viorel Lis vorbesc deschis despre planul lor de a adopta un copil.

„Vrem să avem un copil. Probabil cât de curând vom înfia unul pe la 2, 3 ani. Oana ar vrea copilul ei, dar când i-am propus eu, nu a vrut, i-a fost frică… acum mă tem că înfierea este singura soluție”, declară Viorel Lis.

Nici cariera nu este pe locul al II-lea pentru că Viorel Lis are de gând să se întoarcă în politică și să candideze la președinție, la alegerile viitoare.

Tot mâine, Oana povestește cum a trecut printr-un moment de cumpănă: Am avut un accident de mașină, când m-am trezit din șoc, m-am gândit cum era să mor înaintea lui Viorel. Cred că ar fi râs toată țara de mine.

Pentru cei care se întreabă ce stă la baza căsniciei lor, Oana dezvăluie ingredientul minune: Simțul umorului este secretul unei relații, indiferent de diferența de vârstă. Ăsta este secretul nostru, nu ne culcăm supărați.