Marian Drăgulescu a câștigat duminică, cea de-a zecea medalie de aur la sol la Naționalele de Gimnastică ale României. Gimnastul și-a mai trecut în palmares și titlurile la sărituri și bară fixă, dar și un bronz pe echipe.

Marian Drăgulescu, cel mai valoros gimnast român din toate timpurile, a bifat trei medalii de aur și una de bronz la Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică ale României, desfășurate în perioada 25-27 septembrie la Sala Polivalentă din București.

Vineri, Drăgulescu a cucerit bronzul pe echipe cu colegii de la Clubul Sportiv Steaua București, iar duminică, în finalele pe aparate a bifat trei medalii de aur.

Marian Drăgulescu și-a adjudecat titlul la sol, sărituri și bară fixă.

În timp ce în finalele pe aparate Andrei Muntean s-a impus la inele și paralele, iar Andrei Ursache a câștigat la cal cu mânere.

În perioada 23 octombrie – 1 noiembrie, lotul masculin de gimnastică al României va participa la Campionatele Mondiale de la Glasgow.

Cele patru medalii cucerite la Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică ale României vin la două săptămâni după titlul cucerit la Tel Aviv în Israel, la sărituri.

Aceste performanțe reușite de Marian Drăgulescu la 34 de ani, vin după o pauză de trei ani. Gimnastul s-a retras de la lot, în 2012, pentru că nu a fost selectat în echipa României care a participat la Olimpiada de la Londra.