Campionul mondial și olimpic Marian Drăgulescu spune că Press Cup Dr. Oetker a fost o competiție relaxantă și plină de bucurie, informează Revista Sport Magazin.„Îmi place să practic aproape orice tip de mișcare, iar tenis am jucat cu plăcere la această bază sportivă frumoasă din Curtea de Argeș.

Asta chiar dacă nu mă pricep foarte bine la tenis și nu am mai jucat de câțiva ani de zile. M-am simțit bine, m-am bucurat de atmosferă, de mișcare și mi-a plăcut să văd multă bucurie la acest concurs relaxant. Mă voi antrena, iar la anul promit să joc și mai bine. Îmi place fotbalul, m-am dat și cu parașuta, mă dau cu patinele, practic orice sport”, a declarat Drăgulescu.

În proba de dublu la băieți, clasamentul celei de a șasea ediții a Press Cup Dr. Oetker a fost:

1. Teodor Chiriac (Clubul Media Business)/ Petre Dumitru (Sport Profit);

2. Marian Drăgulescu/ Alex Schuster (Dr. Oetker);

3. Cristi Mândru (TVR)/ Cezar Uricec (Click).

Pe prima poziție la fete s-a clasat dublul Carmen Chioțea/ Eli Toma, iar pe locurile doi și trei s-au clasat perechile Ileana Vlăduț (revista Doctor AS)/Luana Arsene (Argeș Expres), respectiv Marie Marin (Belgia – Organizația Internațională Media)/ Maria Csendes (Top Tabu Magazin).

După ce anul trecut am jucat alături de Alina Dumitru, anul acesta am evoluat alături de alt campion mondial și olimpic, Marian Drăgulescu. Ne bucurăm că la Press Cup Dr. Oetker au participat până acum vedete precum Ilie Năstase, Iosif Rotariu, Ilie Bărbulescu, Ana Maria Brânză, Alina Dumitru, iar acum Marian Drăgulescu”, a declarat Alex Schuster, oficial Dr. Oetker.

Cei aproximativ 40 de jurnaliști care au participat la cea de a șasea ediție a Press Cup Dr. Oetker s-au plimbat cu vaporașul pe lacul Vidraru și apoi au participat la Players Party de la hotel Cumpăna.

Apoi, în a doua zi, delegația jurnaliștilor a fost la Kids Day de 1 iunie de la Păstrăvăria Brătioara, după care a vizitat Golul Alpin.„Sper să se îndrepte vremea în sezonul de vară când avem competițiile internaționale.

Mă bucur că organizăm pentru a șasea oară Press Cup Dr. Oetker, care a devenit deja o tradiție în Curtea de Argeș. Acest turneu este un preambul pentru turneele internaționale, Argeș Cup under 16, de calendar Tennis Europe, din luna iulie, apoi ITF băieți, Vitality Open Tour, din august. An de an au venit numai vedete la acest turneu, iar acum ne bucurăm de participarea lui Marian Drăgulescu”, a declarat Gheorghe Borțan, Director General Tenis Club Curtea de Argeș.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/presscup/, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.Organizatorul Dr. Oetker Press Cup a fost Tenis Club Curtea de Argeș.

Partenerul oficial al turneului a fost Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2019 au fost: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș.Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului a fost SCG-Smart Corporation Group.