Maria Speranța, reacţie neaşteptată după eliminarea din Asia Express

Maria Speranța și Adriana Trandafir au părăsit luni seară, competiția Asia Express – Drumul Împăraţilor. Cele două au fost eliminate după Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania. După eliminarea din competiţie, Maria Speranţa a avut o reacţie neaşteptată.

Ediția de aseară, 15 noiembrie 2021, a restabilit ordinea de plecare a concurenților spre Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților.

Clasamentul final al cursei le-a adus pe ultimul loc pe Adriana Trandafir și Maria Speranța, iar soarta lor a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată.

Culoarea roșie a nestematei le-a oprit drumul în concurs aseară.

”Este important să lupți lângă oameni puternici, iar eu sunt fericită și din acest punct de vedere. Am fost de multe ori la nivelul lor, de multe ori peste. Noi am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri, iar Asia Express a fost o bucurie! Mulțumesc întregii echipe și mă înclin în fața profesionalismului vostru”, a spus Adriana Trandafir, în aplauzele colegilor.

Maria Speranța a transmis un mesaj emoționant, după difuzarea ediției Asia Express în care ea și mama ei, Adriana Trandafir, au fost eliminate.

După eliminare, Maria Speranța a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, prilej cu care fanii i-au mărturisit cât de mult o apreciază.

Maria Speranța a descris ultima ei participare la Asia Express, catalogând-o o „semifinală splendidă” și le-a mulțumit tuturor celor care le-au susținut pe ea și pe mama ei.

„Nu am cuvinte să descriu această experiență, o semifinală splendidă dar așa e jocul. Mulțumim pentru toate mesajele, mulțumim pentru gânduri, mulțumim echipei și mulțumim familiei Asia Express”, a scris Maria Speranța pe contul său de Instagram.