Cea de-a cincea ediție a show-ului ”În puii mei!”, difuzat duminică seara, de la ora 22.00, la Antena 1, este combinația perfectă de umor și ironie. 

Sub sloganul ”Te uiți o zi, râzi o săptămână”, Mihai Bendeac alături de colegii săi vor pune în scenă personaje cunoscute din media românească, unele dintre ele ajunse celebre pe Youtube și pe rețelele de socializare.

De data aceasta, Maria Popovici, câștigătorea sezonului II iUmor, care este și o actriță foarte bună, este pusă într-o ipostază unică. Ea este cerută în căsătorie de Marcel, personaj interpretat într-un mod unic de Mihai Bendeac. Deși în primă fază este luată prin surprindere de propunerea bărbatului din fața ei, argumentele și vehemența acestuia par să o convingă.

În aceeași ediție a show-ului ”În puii mei!”, telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize, printre care se numără și imagini ce depășesc orice imaginație de la nașterea unor personalități celebre de pe plaiurile mioritice.

Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a cincea ediție a show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat duminică, de la ora 22.00,  la Antena 1.