Grecia a ales să meargă la Viena, cu Maria-Elena Kyriakou. Artista a câștigat Selecția Națională din Grecia cu piesa „One Last Breath”.

La zece ani de când a câștigat Eurovisionul cu Elena Paparizou, Grecia merge la cea de-a 60-a ediție a concursului european, cu varianta grecească a lui Celine Dion.

Poporul grec a decis să meargă la Eurovisionul din Viena cu o baladă, foarte bine interpretată de tânăra Maria-Elena Kyriakou.

Artista vine din Cipru, însă a reușit să devină extrem de populară în Grecia, unde a și câștigat concursul tv ”The Voice”.

Piesa „One Last Breath” are priză la public, reușind să strângă pe YouTube, în doar șapte zile, peste 231,000 de vizualizări.

Grecia va participa în prima semifinală Eurovision 2015 de la Viena, de pe 19 mai, alături de România, Republica Moldova, Rusia, F.Y.R. Macedonia, Estonia, Olanda, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Albania, Georgia și Ungaria.

Piesa Greciei are mari șanse să se califice în finala internațională din 23 mai, având potențial de clasare în top 5 în marea finală de la Viena.