După mult timp petrecut în studio, îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Constantin lansează un nou album de suflet, intitulat ”Viața mea  o poveste”, care conține 14 melodii. Piesa care dă  numele albumului este acompaniată de orchestra  Frații Ștefăneț și Orchestra Fluieraș. 

Romantică, cu forțe proaspete și fără regrete în ciuda piedicilor vieții, Maria Constantin își cântă povestea vieții într-o piesă nouă al cărei titlu dă numele albumului. Cele 14 piese de suflet care se găsesc pe albumul ”Viața mea e o poveste”, reprezintă dăruirea și dragostea fostei soliste de la ”Doina Gorjului”.

 ”În toate episoadele vieții noastre trăim cu așteptarea mai binelui, orizontul speranței ghidându-ne mereu în îndeplinirea idealurilor. Dacă speranța nu este în dialog cu șansa însă, aceasta va rămâne un ideal de neatins. Eu am sperat mereu să pot aduce cu cântecele mele bucuria în sufletele celor care mă apreciază și am avut șansa să întâlnesc acești oameni minunați și orchestra lor magnifică ”Frații Ștefăneț și Orchestra Fluieraș. În aceste nestemate orchestrate de Frații Ștefăneț și ajutată de buna mea prietenă Jeni Nicolau, care s-a ocupat de texte, am avut bucuria de a-mi spune povestea care continuă atât de frumos alături de publicul căruia mi-am pus sufletul pe tavă. Pentru că fără Măria Sa- Publicul, eu nu aș însemna nimic! Viața mea e o poveste și sper să pătrund în sufletul iubitorilor de folclor cu trăirile, împlinirile și cântecele mele pe care vi le dăruiesc din suflet!”, a spus cu emoție Maria Constantin.

Albumul va fi disponibil în apropierea Paștelui și se distibuie împreună cu Revista Taifasuri. Cât despre videoclipul piesei ”Viața mea e o poveste”, acesta se va filma peste trei săptămâni.