Duminică, 21 iunie, de la ora 12.00, Maria Simion și Nicolai Tand stau de vorbă și gătesc la ”Star Chef” cu Maria Cârneci. Printre arome de gogoși umplute cu ciocolată, somon parfumat și legume la tigaie, cunoscuta cântăreață de muzică populară va vorbi cu dezinvoltura-i caracteristică nu numai despre mâncare, ci și despre familie, copilărie, muzică sau operații estetice.

”Dacă aș avea curaj, mi-aș face și eu operații estetice”, spune Maria Cârneci la ”Star Chef”.

Dar pentru că se teme de orice intervenție, artista a stat departe de ele și nu are de gând să apeleze la nicio astfel de procedură, deși nu are nimic împotriva lor.

”Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele cu contur și sprâncenele, dar mi-a fost frică, nu m-am dus”, mai spune artista.

Și e convinsă că soțul ei nu i-ar cere asta, mai ales că de peste 30 de ani de când sunt căsătoriți s-au înțeles și sprijinit întotdeauna. Singurul mare regret pe care Maria Cârneci îl are este că a făcut un singur copil. ”Acum îmi pare rău. Nu știu ce a fost în capul meu.”

O bucătăreasă talentată, Maria Cârneci spune că în zilele în care nu are filmări sau concerte se întâmplă să mai exagereze cu mâncarea, dar are întotdeauna grijă ca a doua zi să mănânce numai salate pentru a ”remedia” excesul. Iar cel mai bun tratament pentru durerile de gât este un leac băbesc pe care îl folosește cu încredere la nevoie: terci din mălai, fiert în lapte dulce cu puțină sare.

Ce părere are Maria Cârneci despre artiștii tineri atât din muzica populară, cât și din cea ușoară, ce operații estetice și-ar face dacă ar avea curaj, care e băutura care în copilărie i-a dat bătăi de cap și ce ponturi culinare cunoaște, telespectatorii Antena Stars vor afla duminică de la 12.00 la ”Star Chef”.