Fiica Vioricăi de la Clejani a produs sâmbătă dimineaţă, un accident rutier în Bucureşti. Polițiștii de la Brigada Rutieră care au ajuns la fața locului, după ce martorii au sunat la 112 au constatat că Margherita era drogată.

”Astăzi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație” , conform comunicatului transmis de Poliție.

Margherita se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque. Într-un moment de neatenție, aceasta a lovit un autoturism care staționa regulamentar pe partea dreaptă. După ce au testat-o cu alcooltestul şi DrugTest-ul, poliţştii au transportat-o la IML, pentru prelevare de teste biologice deoarece aceasta avea un comportament suspect.

”In urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducatorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenta in organism a substanțelor psihoactive, context in care, acesta a fost condus la sediul INML in vederea recoltării probelor biologice. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala in conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.” , se arată în comunicatul Poliției.

Cu doar câteva minute înainte să se urce la volan, Margherita de la Clejani a avut un comportament bizar. Artista a postat pe instagram un filmuleţ în care alerga pe stradă și părea dezorientată. Îmbrăcată destul de gros, artista pare un pic dezorientată, pășind ba pe șosea, ba pe trotuar.

În martie 2019, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească.