De la Paris, direct în noroi și bălegar! Asta va fi soarta ghetelor cumpărate de Margherita din Clejani și scoase în lume pentru prima dată la „Poftiți pe la noi!”.

Din câte se pare, tânăra nu bănuia că odată intrată pe mâna lui nea Mărin nu va mai avea timp de tabieturile sale, care par să îl scoată din minți. Pentru că Margherita nu suportă să aibă buzele uscate și se tot dă cu ruj, nea Mărin o amenință că îi aruncă și rujul, și poșeta, foarte scumpă.

„Nici la sală nu am ridicat în viața mea atâtea greutăți”, se vaită Margherita, care își dă seama abia acum cât este de norocoasă.

„În viața mea n-am pus mâna pe o furcă”, mărturisește ea, în timp ce cot la cot cu Giani încarcă bălegar într-o căruță.

„N-am municit niciodată, eu nu știu ce-i aia muncă. În viața mea n-am ridicat nici măcar un pai”, mai spune Margherita din Clejani. Chiar dacă experiența îi lipsește cu desăvârșite, cântăreața demonstrează că e pregătită să învețe.

„Îmi place modul ei de a fi”, declară Giani Kiriță, care apreciază faptul că Margherita se implică și e dispusă să muncească, dar să se și distreze.

Nea Mărin o sperie de moarte pe Margherita din Clejani cu o broască

Nea Mărin se ține de glume! Gazda emisiunii profită de momentul în care Margherita este atât de atentă la ceea ce are de făcut, încât nu observă momentul în care nea Mărin îi pune ceva în buzunar. Atunci când însă tânăra cântăreață își caută telefonul și dă de… o broască, se sperie de moarte și țipă cât o țin plămânii. Odată liniștită, Margherita spune că știe că broaștele aduc pagubă și de aceea i-a displăcut profund gluma lui nea Mărin. „Până plec de aici promit că îți pregătesc ceva ce nu ți-a pregătit nimeni, niciodată”, amenință Margherita.

Margherita din Clejani dezvăluie ce i-a prezis o ghicitoare acum trei ani

Devine tot mai clar faptul că Giani Kiriță și Margherita din Clejani sunt făcuți unul pentru celălalt și că nu degeaba ajung să se căsătorească în cea de-a doua ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 18 mai, și marți, 19 mai, de la 20:30.

„De ceva vreme îl tot caut pe Făt Frumos călare pe un Ferrari cu un cont fără număr, fără număr, fără număr, dar, spre surprinderea mea, nu prea-l găsesc”, râde Margherita.

Mi-am găsit jumătatea la Șopârlița, m-am îndrăgostit de Giani”, continuă ea amuzată. Și mai interesant este ce i s-a prezis frumoasei tinere acum ceva vreme.

„Mi-a zis o ghicitoare acum vreo trei ani de zile că în 2015 am să mă mărit un un sportiv care are cupe”, dezvăluie Margherita, ușor surprinsă.

Nea Mărin este mai mult decât încântat că o nouă idilă se leagă chiar sub ochii lui și le promite că îi cunună.

Că vor fi sau nu finii lui nea Mărin, un lucru e cert: Margherita și Giani Kiriță își dau pase unul altuia și fac o echipă extraordinară la „Poftiți pe la noi!”, atât în ceea ce privește distracția, cât și munca. Giani își plimbă aleasa cu căruța, o scoate la cea mai frumoasă terasă din sat și îi dă palpitații serioase atunci când conduce un tractor cu o viteză nebună.

Giani cred că se vedea Schumacher de Șopârlița”, povestește Margherita. Care sunt aventurile prin care trec cei doi, luni și marți, de la 20:30, la Antena 1.

margherita din clejani