Viorica de la Clejani a luat-o la palme pe Margherita după ce fiica s-a s-a urcat beată şi drogată la volanul maşinii şi a produs un accidnet rutier pe bulevardul Gheorghe Şincai din Capitală.

Viorica a luat foc când a aflat că fiica sa a apucat-o pe un drum greşit. După ce a atacat echipa Antena 3 care transmitea live din faţa casei, aruncând cu sticle de lapte în reporter apoi a pus furtunul cu apă pe echipa de filmare, Viorica şi-a vărsat nervii pe Margherita.

Vecinii Clejanilor susțin că s-au săturat de certurile familiei de artiști, însă aseară, după ce Marga a provocat accidentul, acasă la ei s-a produs un adevărat scandal rupt din filme.

Pentru playtech.ro, vecinii Clejanilor au declarat că până spre miezul nopții s-au auzit urlete din casa artiștilor, dar și plânsete și sunt convinși că Viorica a „altoit-o” pe Margherita, după cele întâmplate.

Aceștia susțin că nu este prima dată când artiștii se ceartă și, mai mult de atât, îi critică pe Fulgy și pe Marga pentru felul lor de a fi, dar și pentru faptul că sunt extrem de răi și fără respect față de vecinii lor din Clejani.

“S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, au declarat vecinii Clejanilor pentru sursa citată.

Atunci când a ieșit de la Poliție, Margherita a oferit declarații șocante. Aceasta a spus că își făcea buzele cu ruj, iar acesta ar fi motivul provocării accidentului.

Toate bune și frumoase. Nu înțeleg de ce teste vorbim. Ce teste. Alcool test nu există, droguri nu există. S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Ce e cu aberațiile astea, ca mie nu îmi plac. Nu am de ce să am dosar penal. Alcool nu mi-a ieșit, droguri nu mi-a ieșit. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, doar de la Hollywood” a declarat Margherita.