Martina Navratilova este uluită de faptul că Simona Halep joacă fără sponsor tehnic. Marea campioană spune că s-a ajuns într-o situaţie ridicolă şi se întreabă dacă toate astea se întâmplă doar pentru faptul că Halep este româncă.

Câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, Martina Navratilova a vorbit despre faptul că românca nu are sponsor deşi este numărul unu mondial.

Este ridicol! Nu știu ce s-a întâmplat cu Adidas. Ceea ce știu este că asta nu i s-ar fi întamplat niciodată unui bărbat. Niciodată! Sunt sigură că Simona va găsi un nou sponsor, dar faptul că nu are unul este de neînțeles și incredibil pentru mine, în sensul negativ al cuvintelor. Sper că cei de la Adidas regretă acum. Iar dacă Simona nu-și va găsi un sponsor înseamnă că ceva este într-adevăr în neregulă cu tenisul! Care e problema? Pentru că este româncă? Pentru că nu e înaltă și blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o mare personalitate! Este foarte profesionistă, atât pe teren, cât și în afara lui, iar fanii o iubesc. Ea este genul de femeie pe care o vrem drept model pentru copiii noștri. Nu înțeleg de ce nicio companie nu s-a trezit încă să spună: «Aceasta este sportiva pe care ne mândrim să o sprijinim!»”, a spus Navratilova, într-un interviu pentru Le Temps.