Ministrul Afacerilor Interne face „PR” ilegal, pe cheltuiala românilor. Marcel Vela a folosit elicopterul Ministerului în scop personal şi privat. A parcat elicopterul în faţa cimitirului ca să depună o coroană de flori la mormântul unei preotese.

Marcel Vela sfidează românii în plină stare de urgenţă când prin ordonanţe militare le interzice accesul la biserică şi în cimitire. Însă, dacă eşti Ministru de Interne în Guvernul PNL, poţi să încalci propria ordonanţă militară.

Aflat în inspecție la granița cu Serbia, Marcel Vela a profitat de ocazie şi a mers luni, cu elicopterul la Măureni, în județul Caraș-Severin, pentru a depune o coroană de flori la mormântul preotesei Corina Radics, decedată dintr-o culpă medicală. Femeii i s-a făcut testul covid 19 însă acesta a ieşit negativ.

Anita Radics, fiica asistentei și preotesei Corina Radics, a scris pe Facebook despre vizita neașteptată a lui Marcel Vela la cimitir cu elicopterul.

”În numele familiei mele și al întregii comunități de la Măureni, doresc să adresez un călduros cuvânt de mulțumire domnului Ministru de Interne, Ion Marcel Vela, pentru omagiul pe care l-a adus la mormântul mamei, preotesei, asistentei medicale și al prietenei noastre, pentru îmbărbătare și pentru încredințarea că adevărul va fi aflat! Îi mulțumim pentru efort și pentru dorința de a ne întâlni și de a se interesa de starea familiei și a comunității, în urma acestei pierderi! Doresc să precizez, pentru toți prietenii noștri, că această vizită a domnului Ministru nu a fost programată și că nu are nicio conotație politică ci, mai întâi de toate, dumnealui a venit, iar noi l-am primit ca Om.”, a scris fiica preotesei.

Aşdar, concluzia este următoarea: prevederile ordonanţelor militare semnate de Marcel Vela, nu i se aplică şi lui, ci dorar românilor muritori de rând care nu au voie să meargă în cimitir să aprindă o lumânare sau să depună flori.