Måns Zelmerlöw, câștigătorul Eurovision 2015, șochează din nou publicul din dorința de a rămâne în centrul atenției. Artistul suedez s-a lăstat fotografiat în timp ce un fan îi punea mâna pe penis.

După ce în 2014 a apărut gol pușcă, în cadrul QX Gaygala 2014, cel mai mare eveniment LGBT din Suedia, acum, la câteva luni după ce a câștigat Eurovisionul, Mans Zelmerlow a fost fotografiat în timp ce un bărbat îl prindea de penis, prin pantaloni.

Artistul pare să se amuze de incident și de pe expresia feței se înțelege că a fost de acord ca bărbatul să-i pipăie prin pantaloni, organul genital și chiar să fie și fotografiat.

Deși se declară un heterosexual convins, Mans oferă tot felul de motive care ar putea să-i trădeze orientarea sexuală.

În urmă cu un an de zile, câștigătorul Eurovision făcea valuri în Suedia, după ce a apărut gol pușcă în cadrul unui show tv.

Mans Zelmerlow a apărut gol pușcă în cadrul QX Gaygala 2014, cățărat pe o bilă uriașă din metal. Suedezul a parodiat clipul artistei Miley Cyrus – “Wrecking Ball”.

În cadrul QX Gaygala 2014, Mans Zelmerlöw ales să se dezbrace complet gol. S-a vopsit cu argintiu și a apărut pe scenă câțărat pe bila uriașă, agățată cu un lanț de tavan, la fel cum apare Miley Cyrus în videoclipul piesei ” Wrecking Ball “.

Pe 23 mai, la Viena, Mans Zelmerlöw a câștigat concursul Eurovision 2015, cu piesa Heros, care a acumulat 365 de puncte.

mans - eurovision