În lumea modei și frumuseții, tendințele se schimbă constant, dar un lucru rămâne la fel: manichiura cu ojă semipermanentă. Această tehnică devine tot mai populară și se pare că va continua să fie în tendințe și în anul 2024.

De ce să alegi manichiura cu ojă semipermanentă?

Durabilitate

Durabilitatea este principalul motiv pentru care multe femei aleg manichiura cu oje semi. Prin intermediul acestei tehnici, unghiile arată perfect aproximativ 3-4 săptămâni. Acest aspect este esențial pentru persoanele ocupate, care nu au timp să-și refacă manichiura în mod constant.

Paletă vastă de culori

La magazinele de specialitate, vei găsi o gamă variată de culori și nuanțe. De la nuanțe pastelate delicate la culori îndrăznețe și strălucitoare, există un produs potrivit pentru fiecare preferință și ocazie. În acest mod, poți să-ți personalizezi manichiura în funcție de stilul tău și de evenimentul la care participi.

Strălucire intensă

Oja semipermanenta Melkior oferă o strălucire intensă și un aspect proaspăt, care rezistă mult timp. Unghiile tale vor străluci și vor atrage privirile indiferent unde te-ai afla. Această strălucire este perfectă pentru evenimentele speciale sau pentru a-ți crește stima de sine în viața de zi cu zi.

oja semipermanenta

Nuanțele care vor face furori în 2024!

În anul 2024, gama de oje semipermanente va fi dominată de nuanțe și texturi interesante. Iată câteva dintre culorile care nu trebuie să-ți lipsească din colecție:

  1. Peach Fuzz

Aceasta este culoarea anului 2024 care a fost aleasă de institutul Pantone. Este o nuanță blândă și senzuală, perfectă pentru o manichiură rafinată.

  1. Roz prăfuit

Rozul prăfuit este o nuanță delicată și romantică, perfectă pentru primăvară și vară. Acesta adaugă un aspect feminin și elegant manichiurii tale.

  1. Verde smarald

Verdele smarald este o nuanță îndrăzneață și plină de viață, potrivită pentru persoanele care adoră să iasă în evidență. Totodată, este alegerea perfectă pentru evenimentele de seară.

  1. Auriu strălucitor

Auriul strălucitor este ideal pentru sezonul sărbătorilor. Această nuanță completează perfect ținutele festive.

  1. Gri mat

Griul mat este o nuanță elegantă și sofisticată, potrivită pentru ocaziile mai formale. Aceasta adaugă un aer misterios și rafinat manichiurii tale.

  1. Albastru pastel

Albastrul pastel este o nuanță calmantă, potrivită pentru zilele relaxante de vară. Aceasta aduce o senzație de prospețime și liniște.

Cum să-ți îngrijești manichiura cu ojă semipermanentă?

Pentru a te bucura cât mai mult de manichiura ta, este important să o îngrijești corespunzător. Iată câteva sfaturi utile:

  1. Folosește ulei pentru cuticule. Uleiul pentru cuticule menține unghiile hidratate și cuticulele moi. Aplică-l regulat pentru a preveni uscarea și ruperea unghiilor.
  2. Evită expunerea excesivă la apă. Contactul prelungit cu apa poate slăbi oja. Folosește mănuși de protecție atunci când faci treburi casnice sau lucrezi în grădină.
  3. Întreține manichiura. După câteva săptămâni, oja poate începe să se estompeze. Atunci când observi acest lucru, reîmprospătează-ți manichiura pentru a evita aspectul neîngrijit.

Manichiura cu ojă semipermanentă rămâne în trend și în anul 2024 datorită durabilității, diversității de culori și strălucirii intense pe care o oferă. Pentru a te bucura de această tehnică la maximum, asigură-te că ai în colecție nuanțele menționate mai sus și că acorzi atenție îngrijirii adecvate a unghiilor.