Mama Cristinei Topescu s-ar fi opus incineării fiicei sale, susţin surse apropiate familiei. Însă după discuţiile cu fratele acesteia, decizia a rămas aceea de a o incinera pe motiv că aceasta ar fi fost dorinţa vedetei tv.

Mama Cristinei Topescu sustine ca fiica ei trebuie inmormantata crestineste langa tatal ei, Cristian Topescu, in timp ce fratii acesteia spun ca fosta jurnalista si-a exprimat inca din timpul vietii dorinta de a fi incinerată.

Cristi Topescu, baiatul cel mare al lui Cristian Topescu a fost cel care s-a ocupat de ridicarea de la morga a trupului surorii lui, dar si de organizarea funerariilor.

Mama Cristinei Topescu a ajuns miercuri, în jurul orei 13.00 la capela Cimitirului Bellu, acolo unde este despus sicriul cu trupul fiicei sale.

După ce a aprins o lumânare şi a schimbat câteva vorbe cu eprsoanele care au venit să-i aducă un ultim omagiu fiicei sale, aceasta a plecat acasă.

Cristina Topescu a fost fiica lui Cristian Topescu din prima casatorie a acestuia, cu Rodica Topescu.

Inainte de a pleca din cimitirul Bellu, mama Cristinei Topescu a precizat ca fiica sa va fi incinerata joi, iar cenusa va fi depusă apoi intr-un loc special din cimitirul Bellu.