Mamă criminală. Şi-a ucis copii aruncându-se împreună cu ei în faţa trenului

Tragedie uriaşă în România. O femeie s-a sinucis aruncându-se în faţa trenului împreună cu cei trei copii ai săi.  Femeia în vârstă de aproximativ 25-30 de ani și cei trei copii au fost găsiți morți pe linia ferată la Brănești, județul Ilfov. 

Incidentul s-a produs joi dimineaţă în jurul orei 9,20 între stațiile Pasărea și Brănești din judeţul Ilfov. La 7 minute de la primul apel la 112 a ajuns prima ambulanță la locul teribilului accident. Însă medicii nu au putut să facă nimic – mama și cei trei copii erau deja morți.  Fetițele aveau 10, 8 și 3 ani.

CFR Călători informează că azi, 17 august 2017, în jurul orei 09:20  trenul IR 1983 București – Constanța a lovit în zona Pasărea un grup de 4 persoane. Procuratura este la fața locului pentru efectuarea cercetărilor. Circulația trenurilor în zonă este afectată, înregistrându-se întârzieri semnificative. De asemenea, în urma acestui incident tragic, trenurile spre / dinspre litoral vor circula cu întârzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, între care se găsesc și 40 minori, primesc de la personalul feroviar apă, fructe, covrigei”, se arată în comunicatul CFR Călători remis recentNEWS.ro.

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor a dispus, in aceasta dimineață, constituirea unei celule de criză ca urmare a accidentului feroviar în care și-au pierdut viața 4 persoane (un adult și 3 copii).

Din celula de criză, constituită la nivelul Ministerului Transporturilor, fac parte: Răzvan Cuc, Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea — Secretarul de stat coordonator al domeniului feroviar și reprezentanți ai instituțiilor implicate – CFR Călători, CFR Infrastructură, AFER si AGIFER.

Circulația s-a reluat în zonă, după ce trenul a plecat spre Constanța.

Surse din cadrul anchetatorilor susțin că ar putea fi vorba de o sinucidere, iar asupra femeii, care se pare că era însărcinată, s-ar fi găsit un bilet de adio.