Mădălin Voicu află la „Dincolo de aparențe” că fiica lui, Ioana, a primit propunerea de a poza într-o revistă pentru adulți.

Sâmbătă, Florentina Fântânaru îi are invitați la „Dincolo de aparențe”, emisiune difuzată de la 13:00 de Antena Stars, pe Mădălin Voicu și pe singura lui fiică, Ioana. „E singura fată. E soarele meu. Mă călăuzește”, spune Mădălin Voicu. Cu toate că Ioana spune că nu are nimic de ascuns față de tatăl ei, acesta află chiar la „Dincolo de aparențe” faptul că fiica lui a primit propunerea de a poza într-o revistă pentru adulți. Amuzată, Ioana își amintește cum și-a motivat refuzul: „În primul rând, m-ar omorî tata. În al doilea rând, nu sunt genul care să pozeze în asemenea ipostaze”, declară tânăra.

Ioana povestește despre bunicul ei, marele violonist Ion Voicu, că era foarte îngăduitor. „Ioana seamănă mai mult cu tata decât mine”, spune Mădălin Voicu. El a fost cel care i-a pus vioara în brațe pentru prima dată și cel alături de care exersa în copilărie, însă Ioana a descoperit cu adevărat acest instrument și s-a îndrăgostit de el abia pe la 12-13 ani, când și performanțele ei au început să fie din ce în ce mai bune. Acum, tânăra pasionată, printre altele și de desen, astrologie și arheologie, mai cântă doar din când în când, pentru că vioara o relaxează.

Cum a reacționat Mădălin Voicu atunci când a descoperit că fiica lui  și-a făcut un tatuaj, de ce se declară dependentă Ioana și ce ar schimba la tatăl ei, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.