Luminița Anghel este duminică, 3 mai, „Star salvator” la Antena Stars și aduce o rază de speranță în viața Andreei și a lui Ianis, doi copii greu încercați.

Pentru familia Soare, din București, zilele nu sunt senine mai niciodată. O mamă rămasă să le poarte singură de grijă celor doi copii ai ei, o fetiță și un băiat, face față cu greu problemelor de sănătate și datoriilor acumulate.

„M-am atașat imediat de cei doi copii și m-am pus pe treabă. Am făcut curat, am călcat rufe, m-am jucat cu ei, am făcut lecții, piața pentru ei, am gătit și am făcut practic tot ce mi-a stat în putință pentru a le oferi un trai mai ușor, zile luminoase și mai mult zâmbet pe față”, povestește emoționată Luminița Anghel.

Viața ei nu a fost niciodată una ușoară: provine dintr-o familie dezbinată, a crescut într-un centru de plasament, iar la 18 ani și-a cunoscut sora geamănă, instituționalizată și ea. În 2013, soțul ei a plecat de acasă fără să îi dea nicio explicație și de atunci nu se mai implică deloc în viața celor doi copii.

În ciuda neajunsurilor, fetița merge la școală și se descurcă foarte bine, iar mama nu a luat în calcul posibilitatea de a-și da copiii în plasament nici măcar atunci când a fost foarte bolnavă, pentru că știe că ei sunt tot ce are mai de preț pe lumea asta.

Am plâns împreună când a venit vorba despre posibilitatea de a-și pierde copiii din cauza problemelor mari de sănătate pe care le are. Este incredibilă forța pe care o are această mamă, cum reușește să rămână în picioare în ciuda loviturilor primite de la viață… Admirabil este sacrificiul pe care –l face pentru copiii ei, renunțând chiar și la medicamentele de care are atâta nevoie”, declară Luminița Anghel.