Lucky Studio – angajatorul model din Iaşi

Lucky Studio – angajatorul model din Iaşi
loading...

Cine spunea că în Moldova nu se câştigă bine, nu există locuri de muncă şi mai ales că nu există angajatori care să te respecte şi să te plătescă bine pentru munca şi dedicarea pe care o depui de fiecare dată când ajungi dimineaţa la birou, se înşela.

Nu numai că studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi demonstrează contrariul, dar de asemenea impune şi noi standarde în ceea ce priveşte angajările ce se fac la nivel de Moldova în domeniul videochatului. Videochatul este o industrie tot mai înfloritoare la nivel de România, iar Iaşiul a dat tonul privitor la calităţile şi beneficiile pe care trebuie să le prezinte un studio de videochat din România pentru a fi de succes, pentru a avea angajate mulţumite şi pentru a avea o cifră de afaceri de domeniul sutelor de milioane.

Studioul de videochat Lucky Studio impresionează de fiecare dată prin prestanţă, prin transparenţă şi prin respectul pe care îl acordă modelelor sale şi nu numai. Echipa întreagă este formată numai din femei, fapt unic în toată ţara şi un avantaj de inegalat de către alţi competitori. Se ştie că o femeie se simte cel mai bine printre alte femei şi se deschide mult mai uşor la noi provocări dacă este susţinută şi încurajată de către alte personae ca ea. Toate posturile de angajare la Lucky Studio sunt destinate femeilor şi tinerelor ieşence şi a persoanelor de sex feminin din zona Moldovei.

Se ştie că moldovencele sunt frumoase, iar acum acest lucru se poate demonstra foarte simplu prin oportunităţile de angajare pe care le au acestea în cadrul studiourilor de videochat din zonă. Însă, pentru a convinge şi pentru a spori încrederea în domeniu, angajatori ca Lucky Studio Iaşi fac interviurile şi întrevederile cu candidatele mult mai deosebite decât ar face-o alţi angajatori. Este foarte important să creezi o primă impresie foarte bună în acest domeniu pentru a câstiga modele dezinhibate şi sociabile, dar şi acceptul din partea acestora. De aceea, angajatorul model din Iaşi, Lucky Studio este tot ceea ce poate reprezenta idealul de studio de videochat la care multe femei s-ar vedea lucrând.

Datorită trainingurilor, sesiunilor de pregătire în învăţarea limbilor străine, a beneficiilor ce ţin de cosmetizarea fetelor în fiecare zi, dar şi datorită sistemului de plată la sfârşitul programului de muncă, din ce în ce mai multe reprezentante ale sexului frumos îşi fac curaj şi se programează la Lucky Studio pentru un interviu în vederea începerii lucrului acolo. Aşadar, studioul capătă vizibilitate şi mai sporită pe piaţa videochat-ului din toată ţara, deţinând monopolul în zona Iaşiului.

Alte avantaje ce ţin de oferta de muncă în cadrul acestui studio de videochat se referă la programul foarte flexibil, de comisioanele primite de către modele la dedicarea pe care o afişează lunar, dar şi de salariul care este garantat 4.500 de lei pe lună. Binenţeles că trebuie respectate anumite cerinţe, anumite trăsături, însă trebuie ştiut că experienţa de muncă în domeniu nu constituie un avantaj neapărat şi nu este necesară. Aşadar, oricine îşi doreşte să îşi creeze un viitor luminos şi plin de beneficii, într-un domeniu provocator ca videochatul, poate să ia în considerare studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi.

poza 17poza 19

Categorii: ECONOMIE

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. paola
  paola 22 octombrie, 2015, 15:07

  angajator model chiar ca e..lucrez acolo, de ci pot spune pe cuvant..e super tare..va recomand si voua..

  Reply this comment
 2. alinka
  alinka 22 octombrie, 2015, 15:08

  chiar se pare ca articolu asta prezinta in cele mai fine aspecte videochatul asta..eu una, as merge acolo sa dau de-un interviu..pare frumi si bani cu galeata..

  Reply this comment
 3. liana
  liana 22 octombrie, 2015, 15:08

  da fetelor..dar se merita sa lucrezi in videochat? nu ai parte de rusine si de chestii de genul>?

  Reply this comment
 4. lidia
  lidia 22 octombrie, 2015, 15:09

  nu mai cont daca spui sau nu celor din jur.oricum te vor judeca pt bani pe care ii ai. ti-o spun eu care lucrez in alta parte si fac bani, si tot judecata sunt.

  Reply this comment
 5. margarita
  margarita 22 octombrie, 2015, 15:10

  zuzelor…mie imi pl sa fiu pozata..sa vb cu oamenii.sunt o tipa f ok zic eu. ce ar trebui sa stiu pt a fi model?

  Reply this comment
 6. viorica
  viorica 22 octombrie, 2015, 15:12

  mai margarita sau margerita..eu iti zic sa fii fara grija..la lucky studio cel putin te lasa sa lucrezi din prima daca le arati ca stii engleza, ca esti descurcareata si deschisa la minte..asta conteaza cu adevarta

  Reply this comment
 7. margarita
  margarita 22 octombrie, 2015, 15:12

  ms viorica..chiar apreciez..si ca sa dau de un interviu ce fac? ar tre sa sun sau altceva nu stiti?

  Reply this comment
 8. inna
  inna 22 octombrie, 2015, 15:13

  deci kiar poti sa intri pe blogu de mai sus sau pe siteul Lucky Studio ..si vb pe chat cu cibeva..apoi mergi la interviu si tre sa fii deschisa si zamitoare..succes!

  Reply this comment
 9. margarita
  margarita 22 octombrie, 2015, 15:14

  super inna..ms mult tu..fac cinste daca ma angajeaza..eu sunt din is da niciodata nu am avut curaj sa merg la vdieochat..am zis ca ma va judeca lumea din jur

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<