Cine spunea că în Moldova nu se câştigă bine, nu există locuri de muncă şi mai ales că nu există angajatori care să te respecte şi să te plătescă bine pentru munca şi dedicarea pe care o depui de fiecare dată când ajungi dimineaţa la birou, se înşela.

Nu numai că studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi demonstrează contrariul, dar de asemenea impune şi noi standarde în ceea ce priveşte angajările ce se fac la nivel de Moldova în domeniul videochatului. Videochatul este o industrie tot mai înfloritoare la nivel de România, iar Iaşiul a dat tonul privitor la calităţile şi beneficiile pe care trebuie să le prezinte un studio de videochat din România pentru a fi de succes, pentru a avea angajate mulţumite şi pentru a avea o cifră de afaceri de domeniul sutelor de milioane.

Studioul de videochat Lucky Studio impresionează de fiecare dată prin prestanţă, prin transparenţă şi prin respectul pe care îl acordă modelelor sale şi nu numai. Echipa întreagă este formată numai din femei, fapt unic în toată ţara şi un avantaj de inegalat de către alţi competitori. Se ştie că o femeie se simte cel mai bine printre alte femei şi se deschide mult mai uşor la noi provocări dacă este susţinută şi încurajată de către alte personae ca ea. Toate posturile de angajare la Lucky Studio sunt destinate femeilor şi tinerelor ieşence şi a persoanelor de sex feminin din zona Moldovei.

Se ştie că moldovencele sunt frumoase, iar acum acest lucru se poate demonstra foarte simplu prin oportunităţile de angajare pe care le au acestea în cadrul studiourilor de videochat din zonă. Însă, pentru a convinge şi pentru a spori încrederea în domeniu, angajatori ca Lucky Studio Iaşi fac interviurile şi întrevederile cu candidatele mult mai deosebite decât ar face-o alţi angajatori. Este foarte important să creezi o primă impresie foarte bună în acest domeniu pentru a câstiga modele dezinhibate şi sociabile, dar şi acceptul din partea acestora. De aceea, angajatorul model din Iaşi, Lucky Studio este tot ceea ce poate reprezenta idealul de studio de videochat la care multe femei s-ar vedea lucrând.

Datorită trainingurilor, sesiunilor de pregătire în învăţarea limbilor străine, a beneficiilor ce ţin de cosmetizarea fetelor în fiecare zi, dar şi datorită sistemului de plată la sfârşitul programului de muncă, din ce în ce mai multe reprezentante ale sexului frumos îşi fac curaj şi se programează la Lucky Studio pentru un interviu în vederea începerii lucrului acolo. Aşadar, studioul capătă vizibilitate şi mai sporită pe piaţa videochat-ului din toată ţara, deţinând monopolul în zona Iaşiului.

Alte avantaje ce ţin de oferta de muncă în cadrul acestui studio de videochat se referă la programul foarte flexibil, de comisioanele primite de către modele la dedicarea pe care o afişează lunar, dar şi de salariul care este garantat 4.500 de lei pe lună. Binenţeles că trebuie respectate anumite cerinţe, anumite trăsături, însă trebuie ştiut că experienţa de muncă în domeniu nu constituie un avantaj neapărat şi nu este necesară. Aşadar, oricine îşi doreşte să îşi creeze un viitor luminos şi plin de beneficii, într-un domeniu provocator ca videochatul, poate să ia în considerare studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi.

poza 17poza 19