Lucian Bute, victorie în box după 19 luni de pauză. L-a făcut KO pe Andrea Di Luisa

Lucian Bute, victorie în box după 19 luni de pauză. L-a făcut KO pe Andrea Di Luisa
loading...

Lucian Bute a reușit duminică dimineață, cea de-a 32-a victorie la profesioniști, a 25-a prin K.O., după ce l-a învins pe italianul Andrea Di Luisa într-un meci disputat la Montreal.

După 19 luni de pauză, Lucian Bute revine în boxul profesionist cu o victorie prin KO, în fața italianului Andrea di Luisa, deținătorului titlului EBU-EU la categoria supermijlocie, într-o gală organizată la Montreal.

Lucian Bute l-a trimis la podea pe campionul european în repriza a patra, cu un croșeu de stânga, acesta s-a ridicat când arbitrul a ajuns cu numărătoarea la opt, dar antrenorul adversarului a aruncat prosopul în ring imediat după ce românul l-a devastat pe Di Luisa cu o altă serie violentă de lovituri.

“Aşa cum am spus, Lucian Bute se întoarce. Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt înapoi la treabă. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut”, a spus Lucian Bute.

Dacă Lucian Bute avea 31 de victorii la profesioniști, dintre care 24 prin K.O., și 2 eșecuri, în fața lui Jean Pascal și a lui Carl Froch, Andrea Di Luisa avea un palmares de 17 succese la profesionişti (13 K.O.-uri) şi 2 eşecuri, ambele prin K.O.

Categories: SPORT

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro