Celebrul virusolog francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier spune că vaccinarea în masă în timpul pandemiei este o eroare istorică şi că ea trebuie oprită întrucât duce la „crearea de noi tulpini” și la provocarea de decese. 

„Este o eroare uriașă. O eroare științifică și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă. Cărțile de istorie vor consemna aceasta, deoarece vaccinarea este cea care provoacă tulpinile.”, a declarat Montagnier într-un interviu publicat de RAIR Foundation USA.

Mulți epidemiologi știu acest lucru însă „păstrează tăcerea” despre această problemă cunoscută ca „amplificarea dependenței de anticorpi”. Tulpinile unui virus pot apărea în mod natural, însă Montagnier spune că vaccinarea accelerează procesul.

„Anticorpii produși de virus fac ca infecția să devină mai puternică. Ce face virusul? Moare sau găsește o altă soluție? Este clar că noile tulpini sunt create prin selecția mediată de anticorpi provocată de vaccinare”, a declarat Montagnier într-un interviu cu Pierre Barnérias de la Hold-Up Media realizat luna aceasta.

Montagnier susţine că vaccinarea în timpul unei pandemii este „de neimaginat” și provoacă decese.

Noile tulpini sunt un rezultat al vaccinării. Puteți vedea în fiecare țară, este același lucru: în fiecare țară, după vaccinare urmează decesele”, a spus virusologul francez.

Un video publicat săptămâna trecută pe YouTube folosește date de la Institute for Health Metrics and Evaluation de la Universitatea din Washington pentru a ilustra creșterile numărului de decese în numeroase țări de pe glob după începerea vaccinării anti-COVID, confirmând observația lui Montagnier.

Pierre Barnérias l-a întrebat pe Luc Montagnier în legătură cu datele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care arată că, de când au apărut vaccinurile în ianuarie, numărul noilor infectări a „explodat”, împreună cu decesele, „în special în rândurile tinerilor”.

Faimosul virusolog francez a provocat valuri în aprilie 2020 când a declarat la o televiziune din Franța că SARS-CoV-2 a fost creat de om în laborator.

„Prezența de elemente HIV și germeni de malarie în genomul coronavirusului este foarte suspectă și caracteristicile virusului nu puteau apărea în mod natural”, a declarat el.

Deși a fost ridiculizat de unii experți francezi pentru că are o „concepție conspiraționistă care nu are legătură cu știința reală”, Montagnier a publicat un articol în iulie 2020 în sprijinul afirmațiilor sale că noul coronavirus își are probabil originea în experiențe umane de laborator.