Continuă plecările de la Antena 3. După ce acum două săptămâni Alina Petrescu a plecat de la televiziunea de știri pentru a deveni Purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu, o nouă vedetă face un pas în spate.

Răzvan Dumitrescu nu mai vrea să fie Obiectiv de luni până vineri la Antena 3. Vedeta tv a ales să semneze un contract de colaborare cu o televiziune no name din Cluj Napoca NCN unde va realiza un talk show de luni până vineri.

Potrivit paginademedia.ro, începând cu 3 aprilie, Răzvan Dumitrescu va prezenta în direct, la televiziunea NCN din Cluj-Napoca, o emisiune în direct, timp de două ore de luni până vineri.

”Sunt foarte mândru că am încheiat această înţelegere contractuală cu Răzvan Dumitrescu, de departe unul dintre cei mai serioşi profesionişti din media TV. Contractul este pe 5 ani şi asta demonstrează seriozitatea ambelor părţi, dorinţa de a ne implica foarte serios în acest proiect inedit care este NCN. Da, inedit, fiindcă este o premieră în istoria audio-vizualului că un jurnalist de un asemenea calibru să vină de la Bucureşti spre un post local. NCN are acum o “ancoră” adevărată, un nume ireproşabil din punctul de vedere al profesiei noastre. Îi mulţumesc lui Răzvan Dumitrescu pentru încredere. Tot ca o exclusivitate, fiindcă s-a tot speculat prin presă, Răzvan Dumitrescu va sta la Cluj de luni până vineri, ca să consolideze NCN, dar în week-end se întoarce la Bucureşti, la Antena 3, unde va modera un format comprimat al emisiunii Subiectiv, într-o versiune foarte interesantă şi alertă”, a declarat Liviu Alexa, directorul postului local NCN TV.

Răzvan Dumitrescu a mai prezentat emisiuni și la TVR și Realitatea TV.