Dacă te-ai săturat să fii condus de politicieni corupţi şi incompetenţi care doar fură şi nu se mai satură, şi ţie îţi oferă doar dispreţ, umilinţă şi jaf naţional, acum e momentul să treci la fapte. Noua Românie cheamă la luptă toţi românii dornici de schimbare care nu mai vor să fie conduşi de politicieni corupţi.

De 27 de ani stăm şi asistăm neputincioşi cum o mână de politicieni corupţi şi incompetenţi conduc destinele acestei ţări după bunul plac. Fură, îşi împart funcţii, privilegii, pensii speciale,  iar românul de rând este bun de plată pentru tot luxul, comfortul şi hoţia lor. Însă toate au un sfâştit.

De azi românii se răscoală împotriva politicienilor care de 27 de ani doar îşi bat joc de români. În timp ce ne spun nouă tuturor că bani de şcoli şi spitale moderne, drumuri şi căi ferate europene, nu avem, ei îşi împart pensii nesimţite, salarii nemuncite, privilegii, funcţii, maşini şi contracte din bani publici.

Ce conducători sunt aceia care stau şi se lăfăie în lux în timp ce sute de mii de copii români se culcă flămânzi?! Ce politicieni sunt aceia într-o ţară în care milioane de pensionari trăiesc la limita sărăciei, când milioane de români au plecat în alte ţări pentru a putea să-şi câştige existenţa!? Împreună putem pune capăt acum acestei nedreptăţi.

Dacă şi tu te-ai săturat să vezi cum ţara noastră este jefuită şi despădurită fără milă de 27 de ani, e timpul să te implici, să treci la fapte.

Noua Românie cheamă la implicare pe toţi românii sătui de nepăsare şi dornici de schimbare. Doar împreună, printr-o mobilizare naţională putem pune capăt acestei hoţii naţionale care distruge România.

Au plecat patru la drum în urmă cu doi ani şi au ajunsă să fie acum mii de membri din toată ţara şi în Diaspora. Sebastian Popescu a avut curajul de a crea un partid de la zero în care să vină românii care nu au mai fost în alte partide, românii care vor cinste şi dreptate. În ultimele două luni au înfiinţat 6 noi organizaţii locale ajungând în prezent la un total de 29. Şi nu se opresc aici, vor să se extindă în toată ţara, să mobilizeze sute de mii de români dornici de schimbare.

Poţi să te alături echipei Noua Românie dacă ai minim 18 ani, nu ai mai fost în alt partid în ultimii 7 ani, şi dacă îţi doreşti cu ardoare o reală schimbare şi eşti dispus să lupţi cu neînfricare. Nu sunt acceptaţi cei care vor doar ceva pentru ei, pentru apropiaţii lor. Nu sunt toleraţi impostorii şi oportuniştii. Noua Românie vrea să pună capăt la hoţie alături de tine române.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.