A început sfârşitul actualei clase politice din România care de 28 de ani îşi bate joc sub toate formele de popor. Din România au plecat peste 4 milioane de români, cea mai mare migraţie pe timp de pace din lume. A venit vremea ca actualii politicieni să plece acasă iar acest lucru este pe cale să se întâmple.

Politicienii primesc lovitura de graţie care îi va lăsa în afara politicii româneşti. Au crezut că sunt invincibili şi că nimic nu îi poate învinge şi s-au înşelat. Ca un tăvălug vine peste ei Noua Românie, partidul românilor sătui de hoţiile politicienilor.

Politicienii primesc o lovitură neaşteptată fix de la cei care i-au pus în funcţii: românii. Miliaonele de români care au girat 28 de ani, prin votul lor, actuala clasă politică în spernaţa că vor face şi ceva pentru popor, se răzbună crunt dar democratic. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca o mână de români să se trezească la realitate şi să pună bazele unui astfel de proiect prin care dau sah mat clasei politice.

Românii dornici de schimbare care nu mai tolezează hoţia, neputinţa şi injustiţia, au fondat un proiect unic în România la care pot adera doar cei care nu au mai fost în alt partid.

PNR îşi propune ca începând din această lună să selecteze şi să formeze cel puţin 1000 de români care să preia prin vot, conducerea ţării. În luna august, PNR alege românii care vor să candideze pentru europarlamentare ca să-şi reprezinte ţara la Burxelles.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

PNR are în prezent 35 de Organizaţii Locale dintre care cinci sunt în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania şi Belgia, şase în Bucureşti şi 24 în marile oraşe din ţară.

Intră pe site-ul oficial al Noua Românie, citeşte Statutul și Programul Politic www.partidulnouaromanie.ro şi află cine sunt românii care au avut curajul să pornească un astfel de proiect unic în România.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.