Lovitură devastatoare pentru Dragnea. Nu va putea deveni niciodată prim ministru

Lovitură devastatoare pentru Dragnea. Nu va putea deveni niciodată prim ministru
loading...

Președintele PSD, Liviu Dragnea a primit joi, o lovitură devastatoare din partea Curții Constituționale. Nu va putea deveni în această viață, Prim Ministrul României.

Adio prim ministru al României, adio ministru în Guvern pentru Liviu Dragnea. Curtea Constituțională a României a respins joi ca inadmisibilă sesizarea Avocatului Poporului referitoare la articolul care interzice persoanelor condamnate să fie membri ai Guvernului, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Decizia CCR vine după ce judecătorii au amânat de patru ori o decizie în această cauză, iar preşedintele CCR Valer Dorneanu a declarat că este nevoie de mai mult studiu, invocând nevoia de aprofundare a cauzei. Acesta a spus că este cea mai grea soluţie pe care am avut-o de dat până acum, pentru că problemele sunt mai ales de apreciere politică.

Sesizarea la CCR a fost făcută de Avocatul Poporului Victor Ciorbea, privind constituţionalitatea legii de funcţionare a Guvernului, care în acest moment îi interzice unui condamnat penal să facă parte din Executiv.

Urmare a acestei decizii, Sorin Grindeanu rămâne prim ministru fără a mai simți amenințarea schimbării din funcție pentru a-i face loc lui Liviu Dragnea.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. Rent a car Bucuresti
    Rent a car Bucuresti 4 mai, 2017, 18:40

    Nu avea ce sa caute in acea functie.

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<

two × three =