Stela Popescu a fost înmormântată în urmă cu patru zile la Cimitirul Mânăstirii Cernica, dar ancheta penală deschisă de procurori pentru moarte suspectă nu a fost închis de anchetatori. Ba din contră, anchetatorii au început să cheme la audieri apropiaţi ai actriţei. Organizatorii evenimentului la care a participat actriţa, sunt suspectaţi că i-au provocat moartea Stelei Popescu.

Deşi medicii legişti au stabilit că actriţa Stela Popescu a murit în urma unui accident vascular cerebral, ancetatorii nu au închis dosarul pentru moarte suspectă.

Mai multe persoane apropiate actriţei au ajuns în faţa procurorilor în ultimele zile pentru a da detalii despre ultimele clipe din viaţa artistei, scrie cancan.ro.

Surse au declarat pentru CanCan că dosarul de moarte suspectă constituit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Omoruri nu a fost închis nici la o săptămână de la moartea actriţei.

Criminaliştii au făcut, joia trecută, cercetarea la faţa locului şi au ridicat o serie de probe. Au putut exclude, astfel, o posibilă tâlhărie sau un furt, constatând că nu există urme de intrare prin efracţie în casa artistei şi nici de răvăşire.

Actrița a fost găsită întinsă pe jos, într-o baltă de sânge, lovită la cap. Decesul a avut loc miercuri după-amiaza, dar trupul a fost găsit abia joi. Autopsia trupului neînsuflețit al actriței va stabili cu exactitate momentul în care s-a petrecut tragedia, însă medicii de la SMURD au confirmat că decesul survenise cu multe ore înainte de a fi găsită de fiica ei, mai spune sursa citată.

Stela Popescu putea fi salvată şi azi era în viaţă, dacă măcar unul din cei 300 de invitaţi prezenţi la Gala Femeilor de Succes, ultimul eveniment la care a fost rpezentă actriţa, observau că aceasta era grav bolnavă şi chemau salvarea. Au preferat să vadă nimic, să facă fotografii cu Stela Popescu şi să se preocupe de propria persoană. Andreea Marin şi Monica Anghel au stat la masă cu Stela Popescu şi au preferat să facă fotografii cu actriţa, în loc să o ducă la spital. Nu au văzut nimic în neregulă la actriţă!!!!

„Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum nu pentru că eu sunt neorganizată, ci pentru că voi sunteţi…De 20…50 şi…20 şi… am văzut acasă, toată casa mea am…V-am văzut pe voi, pe băieţei, pentru că ei nu m-au chemat. Eu n-am chemat. N-a venit. Nu ştiu de ce. De ce m-aţi chemat, mă, dacă nu m-aţi chemat, să vin la voi aici? …. Am 7.000 de prostii…M-am îmbrăcat, m-am coafat…Sunt plină de draci, că eu am temperament. Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul asta. Sunt al dracului de nervoasă, nu mai vin la voi….Dar eu tot vă iubesc şi vă respect. M-aţi zăpăcit, m-aţi zăpăcit, măi“, sunt cuvintele regretatei artiste.

Actriţa Stela Popescu a murit joia trecută, la vârsta de 82 de ani.

Stela Popescu a fost înmormântată duminică, la Cernica, lângă soțul său, Puiu Maximilian.