În timp ce marile partide se ceartă pe ciolan, un nou partid creşte din neant şi vine ca un tăvălug peste toţi politicienii corupţi. Nimeni nu a intuit că aşa ceva se mai poate întâmpla în România.

S-au bazat pe faptul că românii nu se vor trezi la realitate şi că nu vor avea capacitatea de a reacţiona pentru prima dată, într-un mod incredibil, după 27 de ani de hoţie şi aşa zisă democraţie.

Au crezut că sunt invincibili şi că nimic nu îi poate învinge, dar şi s-au înşelat. Ca un tăvălug vine peste ei Noua Românie, partidul românilor sătui de hoţiile politicienilor.

Politicienii primesc o lovitură neaşteptată fix de la cei care i-au pus în funcţii: românii. Miliaonele de români care au girat 27 de ani, prin votul lor, actuala clasă politică în spernaţa că vor face şi ceva pentru popor, se răzbună crunt dar democratic. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca o mână de români să se trezească la realitate şi să pună bazele unui astfel de proiect prin care dau sah mat clasei politice.

Românii dornici de schimbare care nu mai tolezează hoţia, neputinţa şi injustiţia, au fondat un proiect unic în România la care pot adera doar cei care nu au mai fost în alt partid.

PNR îşi propune ca începând din această lună să selecteze şi să formeze cel puţin 1000 de români care să preia prin vot, conducerea ţării.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Au propus legi pentru stiâoparea traseismului politic, reducerea cu 60% a numărului de parlamentari, anularea pensiilor speciale, limitarea mandatelor la două şi alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

PNR are în prezent 31 de Organizaţii Locale dintre care şase sunt în Bucureşti, patru în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania şi 21 în marile oraşe din ţară: Constanţa, Timişoara, Iaşi, Craiova, Cluj Napoca, Deva, Braşov, Bălceşti, Satu Mare, Ploieşti, Galaţi, Bacău, Tulcea, Reşiţa, Arad, Oradea, Satu Mare, Târgu Jiu, Buzău, Sibiu şi Piatra Neamţ.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Sebastian Popescu a avut curajul de a crea un partid de la zero în care să vină românii care nu au mai fost în alte partide, românii care vor cinste şi dreptate. În ultimele 10 luni luni au înfiinţat 9 noi organizaţii locale. Şi nu se opresc aici, vor să se extindă în toată ţara, să mobilizeze sute de mii de români dornici de schimbare.

Noua Românie crede în schimbare şi la viitoarele alegeri europarlamentare, locale şi parlamentare, în sfârşit, românii, au alternativa, au cu cine vota, au pentru ce spera. Pentru prima dată în România se dezvoltă natural un partid curat, format din oameni de bună credinţă care vor cu adevărat o schimbare reală în România.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.