După Globurile de Aur și Grammy Awards 2015, creațiile semnate de designerul român Lorena Sârbu au fost purtate pe covorul roșu, aseară la Gala Premiilor OSCAR 2015.

Numărul actrițelor și modelelor americane care poartă rochii semnate de designerul român, Lorena Sârbu, crește de la o gală la alta.

Actrița Jennifer Hudson a arătat superb pe scena celei de-a 87-a ediții a Galei OSCAR într-o rochie semnată de designerul român stabilit la Hollywood. Ținuta neagră cu dantelă în partea de sus face parte din colecția Pre-Fall 2014 Collection, semnată Lorena Sârbu.

Aflată la brațul iubitului său, Miles Teller, modelul Keleigh Sperry a făcut furori într-o rochie alba semnată Lorena Sârbu. Ținuta cu elemente argintii i-a venit mănusă blondei și face parte parte din colecție Primăvară/Vară 2015, semnată Lorena Sârbu.

Actrița Meagan Good a atras toate privirile în ținuta sexy, semnată Lorena Sârbu. Ea a purtat la petrecerea de după decernarea premiilor OSCAR 2015 o rochie tip sirenă care i-a pus în valoare trupul.

Pe 12 ianuarie 2015, Felicity Huffman și Greer Grammer au ales să poarte la ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur 2015, de la Los Angles, ținutele designerului român Lorena Sârbu.

Iar pe 9 februarie, actrițele Shaun Robinson, Liza Weil și Hannah Simone au ales să poarte la Gala Grammy Awards 2015, rochii românești, create de designerul Lorena Sârbu.