Joi, 23 aprilie, la “Next Star”, șapte noi copii vin în fața juraților și a publicului ca să uimească cu talentul lor artistic. Lorelai, fetița fără brațe și femururi, revine la “Next Star” de astă dată pentru a-i oferi un cadou unei concurente.

Diandra, o fetiță de 11 ani din Pitești, care practică înot și karate, vine joi, 23 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, ca să-și arate talentul real. Îmbrăcată în costumul popular al străbunicii, Diandra vine să cânte cu taraful o melodie din zona Argeșului.

Întrebată De dan Negru care concurent de la “Next Star” a impresionat-o cel mai mult, de-a lungul timpului, Diandra răspunde că Lorelai, fetița născută fără brațe și femururi. Și pentru că Diandra își dorea mult să o întâlnească, Dan Negru îi împlinește visul.

Lorelai va veni în platoul emisiunii și îi va aduce cadou Diandrei una dintre cărțile sale, pe care i-o oferă cu autograf.

Ce cadou le va face Lorelai juraților, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

În aceeași ediție, vor concura Jake, un puști de 11 ani care a cucerit Marea Britanie cu talentul său, și Elena Cristina, o fetiță de 7 ani din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care își dorește să-l impresioneze pe Connect-R prin dans și atitudine. Când a aflat că va urca pe scenă alături de dansatorii juratului, Elena Cristina a țipat de fericire.

Unul dintre concurenți îi va emoționa până la lacrimi pe jurați. Bulgăraș, un copil de 13 ani, care cânta pe străzile din Făgăraș. Bănuții câștigați îi ducea acasă mamei, pentru mâncare, el fiind singura sursă de venit a celei care l-a adus pe lume și a celor cinci frați ai săi. Cine i-a schimbat viața și cum a ajuns el pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara.

Și tot joi, Lora va primi un cadou nesperat: un A4. Cine îi va oferi acest dar Lorei și care sunt ceilalți concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 aprilie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

diandra next star