Lora dezvăluie sâmbătă, la „Star Chef”, emisiune difuzată de la 12:00 de Antena Stars, că a fost cât pe ce să fie șantajată și, ca și când asta nu ar fi fost de ajuns, persoana care a ales să o trădeze făcea parte din cercul ei de încredere.

„Am surprins pe cineva care înregistrase aproape trei ore discuții intime dintre mine și echipa mea de management”, își amitește cântăreața. „Bineînțeles că am șters”, povestește Lora, care este acum mulțumită de faptul că a reușit să își controleze reacțiile.

„Era să iasă foarte, foarte urât”, declară ea. Totul s-a întâmplat chiar la ea acasă, dar această experiență a ajutat-o să citească oamenii mai repede și să fie mai atentă în fața cui se deschide.

Tot la „Star Chef”, Lora va mărturisi că cel mai mult își dorește ca bărbatul de lângă ea să nu o neglijeze, tocmai pentru că atunci când era mică mama ei era nevoită să muncească foarte mult și nu avea timp să îi acorde atenție.

Cântăreața își dorește să aibă un copil și speră să fie o mamă bună, dar spune că, deocamdată, programul pe care îl are nu îi permite să se gândească serios la acest lucru.