Duminica aceasta, trei echipe de români inimoși urcă pe scena „Bravo, Romînia!” pentru a cânta și a dansa, cu un scop nobil. Echipa Loteriștilor norocoși, angajați ai Loteriei Române, se va întrece cu cea a Armatei, membrii Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazu” și cu echipa angajaților de la Class IT, o firmă de servicii IT.

Fiecare dintre aceste echipe va străluci pentru prima oară în formula aceasta pe o scenă, într-o emisiune de televiziune și va încerca să pună suflet pentru a da o mână de ajutor unor oameni aflați în dificultate.

Liviu Vârciu va primi și o surpriză din partea Loteriștilor norocoși care vor să-l facă să zâmbească pe prezentatorul „Bravo, România!”. Așa se face că acesta, după ce se plînge că a jucat toată viața la loto și nu a câștigat, are parte de un cadou: primește lozul mirelui, ca să-i poarte noroc și să-și găsească jumătatea. Cum va reacționa Liviu și ce comentarii vor avea Răzvan și Dani, partenerii lui de glume, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică la „Bravo, România!”.

Dacă echipa militarilor luptă pentru Asociația Veteranilor Militari și Veteranilor cu dizabilități din București, iar echipa IT-iștilor vrea să ajute familia lui Tudor Nicolescu, un tânăr care și-a pierdut un picior, dar care are o voință de fier și un optimism impresionant, echipa Loteriei mizează pe povestea lui Andrei, un puști de 15 ani, campion național la dans, care, în ciuda neajunsurilor materiale, nu renunță la pasiunea sa și vrea să ajungă campion mondial.

loteria romana - loz