Jack e de familie bună, are un job stabil, e din ce în ce mai educat, iar „tatăl” său este celebru. Nu e de mirare că Liviu Vârciu este preocupat și de fericirea patrupedului său, așa că atunci când pe scena de la „Ham talent” își face apariția o cățelușă buldog francez superbă, prezentatorul declară că și-a găsit nora ideală.

Nici membrii juriului nu vânează doar talentele animalelor de companie, ci și posibile iubite, atât pentru Liviu, cât și pentru Jack, coprezentatorul cu pedigree de vedetă. Aflați față-n față cu domnișoara patrupedă delicată și talentată, ei sunt de acord că este numai potrivită pentru Jack.

Mai mult decât încântat de posibila încuscrire, Liviu va încerca să determine juriul să o califice pe pretendentă în etapa următoare a emisiunii. Un singur sfat are prezentatorul pentru partenerul său de scenă în ceea ce privește desfășurarea relației de iubire: orice ar face să rămână secret.

„Jack, tată, nu la televizor. Au mai făcut unii greșeala asta și uite în ce hal au ajuns”, a glumit Liviu.

La ce este talentată cățelușa și dacă reușește ea să convingă juriul că merită să se califice în etapa următoare a emisiunii, telespectatorii vor afla duminică, de la 20:30, la Antena 1.

caine ham talent