Liviu Vârciu, a studiat cornul și acordeonul, iar la vârsta de 8 ani a câștigat locul I pe țară la acordeon.

Liviu Vârciu, unul dintre artiștii concurenți de la “Te cunosc de undeva!” a studiat, în copilărie cornul, pianul si acordeonul.

“La opt ani, am câștigat locul 1 pe țară la acordeon. Cred că mai știu piesa pe care am cântat-o în acel concurs, o horă învățată de la profesorul meu, dl. Rădulescu. Bunicul meu, Dumnezeu să-l ierte, era atunci lângă mine, pe scenă. N-am mai pus mâna pe un acordeon de 20 de ani, dar m-ar tenta să încerc. Mi-e dor să cânt la acordeon. Apoi, m-am dus la Școala Populară de Artă, unde am făcut corn, patru ani de zile, și pian tehnic”, povestește concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Sâmbătă, 7 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu se transformă în delicata sa colegă, Alina Eremia.

„Îmi doresc să îmi pice la ruletă Alina Eremia, dar știu că e foarte greu să o imit, pentru că ea cântă și dansează în același timp, iar eu nu am reușit niciodată să fac asta”, declara deunăzi Liviu Vârciu.

Cât de bine va reuși Liviu Vârciu să o imite pe Alina Eremia, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”