Liviu Dragnea a fost huiduit pe stradă, joi, în timpul vizitei la Deva, de un bărbat care i-a strigat: „Infractorule!” și „Penalule!”.

Liviu Dragnea nu este binevenit la Deva. Unul dintre liderii județeni ai social-democraților, care-l însoțea pe Dragnea, i-a strigat bărbatului că el este mai infractor și l-a înjurat.

”Dragnea scriitor! Infractorule! Penalule!”, i-a strigat unul dintre oamenii aflați pe stradă în momentul în care liderul social-democrat, însoțit de premierul Mihai Tudose și de lideri județeni și locali ai PSD, mergea pe stradă, potrivit replicahd.ro.

”A cam răgușit”, răspunde Dragnea, zâmbind.

”Păi, da! Mai avem mulți infractori ca tine!”, vine replica bărbatului.

În momentul imediat următor, deputatul Laurențiu Nistor, liderul organizației județene a PSD, îi răspunde protestatarului: ”Tu ești! Un infractor, mai infractor ca oricare altul. Dă-te dracu!”

Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose s-au aflat, joi, în județul Huneodara, una dintre vizite fiind la Termocentrala Mintia.

Liviu Dragnea a fost apostrofat de mai mulți sibieni care au ieșit în stradă și au scandat împotriva PSD. Din cauza protestatarilor, Liviu Dragnea și Mihai Tudose au decis să anuleze întrunirea programată la sediul PSD Sibiu.