Liviu Dragnea a cedat. Ordonața Grindeanu va fi retrasă!!!

Liviu Dragnea a cedat. Ordonața Grindeanu va fi retrasă!!!
loading...

Liviu Dragnea dă înapoi în privința ordonanței Grindeanu. Protestele masive din ultimele patru zile, se pare că încep să își atingă obiectivele. Președintele PSD a declarat sâmbătă, pentru dcnews.ro că va propune premierului Grindeanu să modifice ordonanța sau chiar să o abroge.

Liviu Dragnea este încolțit din toate părțile. Liderul PSD nu își mai poate ține în frâu proprii membrii din partic care-l presează să facă un pas în spate și să renunțe la ordonanță.

”Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulație de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două. Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, ci ne confruntăm cu o mașină de dezinformare incredibilă în timp ce România are nevoie de liniște și stabilitate pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație”, a declarat Liviu Dragnea pentru dcnews.ro.

Tehnic, însă retragerea ordonanței nu este posibilă, întrucât încă nu a intrat în vigoare. Guvernul poate însă să proroge termenul de intrare în vigoare a ordonanței.

Părerile specialiștilor din domeniul juridic sunt împărțite. Unii susțin că nu se poate abroga ordonanța pentru că nu a intrat încă în vigoare, alții susțin că nici nu se poate modifica.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. viorel
    viorel 4 februarie, 2017, 15:01

    exact soarta lui Ponta , exact „emotia ” de care avea nevoie presedintele pentru a da jos guvernul la o luna de la investire (in ce tara o mai fi asa ceva ) in sfarsit poate sa-l puna pe Ciolos si ai lui (doar de aceea nu s-au retras la Bruxelles ) sa isi termine misiunea pentru care au venit …S-a mers la vot degeaba..votul nu mai conteaza intr-o colonie , el este o mascarada ….da senzatia omului de rand ca este liber , dar nu sesizeaza cu atatea griji pe cap ca este tot mai constrns , tot mai supravegheat , chiar mai rau ca in 1989..dreptul la cuvant , la libertate , dreptul la viata , la ocrotire sociala, invaatmnat iti sant incalcate ..si ti se mai impune si un presedinte minoritar si de alta religie inconjurat de oameni supusi selectati tot dintre minoritari (functiile cheie ) …totul este pierdut..care santeti tineri …plecati cat mai este timp..oricum Romania va fi repopulata cu „deportati ” din randul refugiatilor …pentru a disparea statul NATIONAL , UNITAR , INDIVIZIBIL…

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<