Returul Ligii 1 debutează vineri, 20 februarie, la ora 18.00, pe Digi Sport 1 cu meciul dintre Viitorul şi CSMS Iaşi. De la 20.30, pe acelaşi canal, Petrolul Ploieşti primeşte vizita celor de la F.C Braşov.

Spectacolul fotbalistic continuă şi sâmbătă, când capul de afiş al primei etape a returului Ligii I este ţinut de meciul dintre Oţelul şi Dinamo Bucureşti. Partida începe la 20.30 si este transmisă pe Digi Sport 1. Ea este precedată de meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Botoşani, de la ora 18.00.

Seria meciurilor din Liga I ce pot fi urmărite GRATUIT în reţeaua DIGI continuă cu marele derby al primei etape a returului,  Steaua-Rapid. Meciul este în direct pe Digi Sport 1, de la 20.30. În aceeaşi zi, tot pe Digi Sport 1, microbiştii pot urmări, de la 15.30, meciul dintre Astra Giurgiu şi Concordia Chiajna, iar de la 18.00 clujenii de la Universitatea îi întâlnesc, pe teren propriu, pe cei de la Târgu Mureş.

Prima etapă a returului se încheie luni, cu alte 2 partide, transmise în direct de către Digi Sport 1. De la 18.00 Ceahlăul Piatra Neamţ întâlneşte pe CFR Cluj, iar Pandurii Târgu Jiu joacă acasă împotriva celor de la CSU Craiova, de la 20.30.

Pentru a promova debutul Ligii I vedetele Digi Sport au luat parte la o şedinţa foto inedită.

Prezentatoarele Jurnalelor de ştiri Digi Sport Simona Ţăranu, Raluca Hogyes, Camelia Bălţoi şi Laura Teodoru si comentatorii Digi Sport Ionuţ Angheluţă, Dan Ştefănescu şi Mădălin Negoiţă au pozat alături de vedetele echipelor de fotbal Steaua, Dinamo şi Rapid.

dan stefanescu,madalin negoita, ionut angheluta si marius niculae ( dinamo)