Digi Sport transmite pe lângă meciurile din Liga I, și pe cele din Liga a II-a, astfel că microbiștii pot vedea fotbal pe pâine, zi de zi.

Mai multă competiţie, mai mult fotbal! Digi Sport transmite, din acest week-end, Liga a 2-a la fotbal. Din etapa a 10-a meciurile din Liga a 2-a vor putea fi vizionate ÎN DIRECT la Digi Sport. Trei dintre cele mai interesante partide din al doilea eșalon vor fi transmise în fiecare etapă. Primele partide sunt în direct în acest week-end, pe Digi Sport 1, după următorul  program: FCM Baia Mare – U Cluj, sâmbătă, de la ora 16:00; FC Bihor Oradea – UTA Bătrâna Doamnă Arad, duminică, de la ora 11:00; Rapid Bucureşti – Rapid  CFR Suceava, luni, de la ora 18:00.

Iubitorii fotbalului din România au, de acum, parte de mai mult fotbal pe micul ecran. Noul contract este valabil pentru actualul sezon (2015-2016).

Digi Sport oferă, prin intermediul celor 4 canale, cel mai complet şi complex conţinut din domeniul sportiv pe micul ecran în România.

Pe canalele de sport din portofoliul RCS & RDS pot fi urmărite zeci de competiţii sportive, în exclusivitate.

Pe lângă toate meciurile din Preliminariile EURO 2016 si Cupei Mondiale 2018, Digi Sport va transmite, în următorii trei ani, campionatul de fotbal al Italiei, Serie A, pe cel al Franţei, Ligue 1 şi La Liga, campionatul Spaniei. În plus, TOATE partidele din Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României sunt LIVE la Digi Sport.

Campionatele de fotbal ale Braziliei, Argentinei, Scoţiei şi Belgiei, competiţii naţionale şi cupele europene de handbal, bachet şi volei, precum şi turneele de tenis ATP 1000 si WTA sunt şi ele, în direct, pe canalele de sport ale RCS & RDS.

Din portofoliul Digi Sport nu lipsesc sporturile cu motor, cursele din Moto GP, DTM, Nascar şi Indy Car fiind disponibile EXCLUSIV pe Digi Sport.