Lidia Buble în război cu Antena 1. Acuzații grave la adresa producătorilor Asia Express

Artista Lidia Buble a acceptat provocarea Antena 1 de a participa la reality show-ul Asia Express, alături de sora sa Estera dar este dezamăgită de producătorii emisiunii.

Chiar dacă la început cele două surori păreau că nu se înțeleg deloc cu Zarug și Lorelei Bratu, lucrurile au luat o întorsătură cu 180 de grade pe parcurs. Lidia Buble le-a spus pe Instagram fanilor săi că a plâns atunci când prietenii ei au fost eliminați.

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor săi pe InstaStory că i-a plăcut foarte mult Asia Express pentru că îi place să se joace. De asemenea, este o fire foarte competitivă, iar asta s-a văzut. În momentele de stres maxim, ea a avut reacții nervoase, dar și-a păstrat totuși controlul și nu se poate spune că a exagerat în vreun fel.

Lidia Buble a recunoscut, însă că s-a cam speriat de ea și că stresul și-a spus cuvântul în ceea ce o privește. O remarcă a ei, făcută tot pe InstaStory reprezintă o săgeată discretă către Antena 1. Ea a spus despre Zarug și Lorelei Bratu că i-a adorat și pentru că „Au fost singurii oameni care au avut mereu curajul să pună punctul pe i in Asia Express”.

Artista s-a arătat dezamăgită de colegii săi, pe care îi consideră falși și a subliniat că ea mereu a fost foarte asumată. Potrivit ShowBlitz.ro, Lidia Buble a fost foarte supărată după competiția Asia Express, pentru că nu a câștigat și nu i s-a părut corect. A avut tot timpul senzația că jocurile fuseseră deja făcute în favoarea lui Mihai Petre, ceea ce au acuzat și Zarug și Lorelei Bratu, tot în spatele ușilor închise.

Deși Lidia Buble nu a declarat public ferm nimic, ea lasă pe alocuri să se vadă dezamăgirea pe care a resimțit-o când a fost eliminată din competiție și este de părere că jocul nu a fost corect până la capăt.