Lidia Buble, acuzații grave la adresa producătorilor Asia Express

Lidia Buble lansează acuzaţii grave la adresa producătorilor reality show-ului Asia Express – Drumul Împăraţilor, de la Antena 1. Vedeta acuză că jocurile au fost făcute pentru Mihai Petre şi soţia sa.

Acuzaţii de blat la Asia Express, sezonul 4. Lidia Buble a intrat în competiţia Asia Express alături de sora sa Estera, cu gândul de a câştiga marele trofeu.

Însă artista a rămas cu un gust amar după ce a fost eliminată din competiţie.

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor săi pe InstaStory că i-a plăcut foarte mult Asia Express pentru că îi place să se joace.

Artista s-a arătat dezamăgită de colegii săi, pe care îi consideră falși și a subliniat că ea mereu a fost foarte asumată. Potrivit ShowBlitz.ro, Lidia Buble a fost foarte supărată după competiția Asia Express, pentru că nu a câștigat și nu i s-a părut corect. A avut tot timpul senzația că jocurile fuseseră deja făcute în favoarea lui Mihai Petre, ceea ce au acuzat și Zarug și Lorelei Bratu, tot în spatele ușilor închise.

O remarcă a ei, făcută tot pe InstaStory reprezintă o săgeată discretă către Antena 1. Lidia a spus despre Zarug și Lorelei Bratu că i-a adorat și pentru că „Au fost singurii oameni care au avut mereu curajul să pună punctul pe i in Asia Express”.

Marii câștigători ai Asia Express ar fi Mihai Petre și soția lui, Elwira. Se pare că ar urma încă un proiect pentru ei la Antena 1, iar acest reality show a fost oarecum o rampă de lansare.

Surse din anturajul artistei au relatat pentru ShowBlitz.ro că Lidia Buble a fost extrem de dezamăgită după ce a fost eliminată din competiție. Lidia este de părere că jocul nu a fost corect până la capăt. Lucru care se poate observa şi din primele 20 de episoade difuzate din Asia Express. Mihai Petre şi Elwira sunt promovaţi masiv în cadrul competiţiei, ca şi timp de difuzare, în raport cu celealte echipe. Testimonialele lor sunt despre orice în competiţie. Cei doi sunt cei mai prezenţi în tot reality show-ul, ca şi durată de emisie, în timp ce alte ehcipe abia sunt difuzate câteva minute pe episod.

Lidia şi Estera Buble se vor clasa în final pe locul trei la Asia Express, iar Cuza şi Emi vor prierde finala în faţa lui Mihai Petre şi Elwira.

Ca să le ănchidă gura, Cuza şi Emy au fost „recompensaţi” de Antena 1 cu o emisiune de doi lei care nici măcar nu e difuzată pe tv, numită „Asia mai târziu”. Iar de curând Cuza a primit şi un job la Radio Zu.