Lidia Buble a povestit, în această dimineață, în direct, la Radio 21, cum a luat bătaie de la părinți, când era mică pentru a cântat o piesă a trupei Andre.

În perioada aia nu aveam voie să ascult așa ceva. Și, odată eram pe balcon, mă trimisese mama să iau niște cartofi și era iarna și ce-mi vine mie… mă apuc să cânt <<Moșule, ce tânăr ești, e prima noapte când vii la mine>> și îl aud pe tata că strigă la fratele meu, Corneliu, să stingă radioul. Eu continui să cânt, el continua să strige să oprim radioul și zicea << Mă, nu vă e rușine mă, veniți de la biserică!>> și când a ieșit de acolo și m-a văzut că eu cântam… știi câtă bătaie am luat acolo, pe sacul de cartofi?!” a povestit, râzând, Lidia.

Artista a fost invitată, în această dimineață, în matinalul Dimineața-n Mare Fel, cu Bogdan și Shurubel de la Radio 21, unde a cântat live impreună cu Adi Sînă noul lor single „Mă cerți”.

„Piesa la bază este pop și metrica tobelor e ușor diferită față de ce am făcut noi până acum. E pop și cu o ușoară influență din rock. Noi am zis să riscăm cumva un pic cu piesa asta, tocmai pentru că este diferită” a spus Adrian Sînă.

„Mă cerți” are pe Youtube peste 2 milioane de vizualizări, la două săptămâni de la lansare.