Caroline Wozniacki a încasat vineri, o înfrângere usturătoare în sferturi de finală la turneul de tenis de la St. Petersburg. Rusoaica Daria Kasatkina a defilat în partida cu daneza.

Înfrângere bombă la turneul din Rusia. Caroline Wozniacki, numărul unu în tenisul mondial feminin, a fost umilită în sferturi la St. Petersburg Ladies Trophy.

Daneza a jucat foarte slab şi a fost învinsă fără drept de apel de rusoaica Daria Kasatkina, în două seturi, scor 7-6(7-2), 6-3, după doar o oră şi 32 de minute de joc.

Înfrângerea în sferturi de finală îi dă bătăi de cap întrucât în februarie, daneza are de apărat 890 de puncte întrucât în 2017 a jucat finala la Doha unde are de apărat 305 puncte, iar în finala de la Dubai, Wozniacki are de apărat 585 puncte.

Simona Halep profită de această înfrângere întrucât are de apărat doar 100 de puncte în această lună. Astfel că de luni, diferenţa dintre Halep şi Caroline Wozniacki va fi de doar 349 de puncte.

Simona Halep a anunţat că va participa la turneele de la Doha şi Dubai ce vor avea loc în această lună. Astfel că românca va acumula puncte preţioase în timp ce daneza trebuie să apere 890 de puncte dacă vrea să rămână pe primul loc. Însă Simona Halep are mari şanse ca la finalul lunii februarie să redevină numărul unu mondial.