Un accesoriu vestimentar emblematic pentru garderoba feminină, geanta neagră este indispensabilă femeilor, indiferent de preferințele lor vizavi de stiluri și trenduri. Atunci când ceva lipsește vizavi de outfit-ul abordat, geanta neagră poate fi soluția care va reda echilibrul acesteia. La fel, atunci când nimic nu pare să se potrivească unei ținute, aceasta vine în ajutorul femeilor, pentru a o completa cu stil. Putem vorbi de stil, desigur, atunci când un astfel de articol se definește prin calitate, de o estetică durabilă.

Se înscriu în acest registru cu succes gențile negre de la Zevo – producător autohton de genți și încălțăminte din piele naturală. Modelele în cromatică neagră sunt variate, deci fiecare preferință va fi întâmpinată cu opțiuni adecvate.

Geanta neagră, o alegere universală și un trend fără vârstă

O geantă care nu își pierde din valoare și nici nu se demodează cu trecerea timpului este geanta pe care orice femeie trebuie să o aibă în garderobă. Accesoriu generic denumit adesea și poșetă, aceasta poate fi în forme variate, simple sau accesorizate, de dimensiuni la fel de diverse. În principiu, alegerea genții va ține cont de eticheta codului outfit-ului abordat. Desigur, vor conta și tendințele modei pentru că anumite discrepanțe, să le numim așa, vor exista întotdeauna între modelele lansate în fiecare an. Avantajul în cazul genților negre este că se pretează unor ținute variate, indiferent de anul în care au fost concepute.

Plicuri, genți de mână, de umăr, de dimensiuni reduse sau supradimensionate, tip poștaș, shopper, office sau orice alte modele – toate reprezintă opțiuni în tendințe astăzi.

Unele optează pentru negru pentru că doresc să rămână în anonimat, altele pentru eleganța ce caracterizează această non-culoare, pentru ușurința cu care pot fi asociate în ținute și lista de motive continuă.

Cu siguranță vorbim despre o culoare mereu la îndemână și fără nicio îndoială și una dintre cele mai purtate. Aleg în general negru cele care doresc să se bucure de confortul pe care îl conferă, de calmul pe care îl transmit.

Deosebit de comode, de lejere, gențile negre de la Zevo pot fi asortate cu o mulțime de ținute, deci sunt potrivite oricând și pentru orice. Poate că un avantaj specific acesteia, indiferent de intensitatea culorii, se referă la faptul că se potrivește cu orice culoare, deci este permisivă când vine vorba despre combinații. Iată numai un motiv pentru care orice femeie ar trebui să își dorească cel puțin o geanta piele neagra.

Chiar în orice situație este aceasta o opțiune? Cât de bine va rezona cu specificul ținutei și personalitatea purtătoarei depinde chiar de aceasta. Cert este că diversitatea modelelor pe care le propune Zevo face asta posibil. Negru este oricum omniprezent. Procentul celor care fac o astfel de alegere este unul dominant. Asta nu înseamnă că alte culori nu vor fi în atenția publicului feminin, ci că negru va fi cel care oferă opțiuni acolo unde altele nu reușesc.

Nu trebuie să fie neapărat vorba despre comoditatea de a face o alegere. Pot opta pentru o geantă neagră toate cele care preferă ca timpul pe care în mod normal l-ar investi în asortarea genții, a culorii acesteia la ținute în alt scop. Este practic o grijă în minus.

Practice și elegante, gențile negre sunt o alegere potrivită pentru femeile de toate vârstele. Cu atât mai permisive sunt modelele de la Zevo, care ies în evidență printr-un detaliu aparte: brand-ul ștanțat elegant pe materialul lor. Când modelele de brand sunt cele care definesc preferințele publicului feminin, acest producător autohton își susține recomandările, făcând diferența printr-un astfel de detaliu minimalist, dar de bun gust și mult rafinament.

Dacă un lucru este sigur, fără îndoială este faptul că moda va fi mereu în schimbare. Acest detaliu semnificativ, alături de preferințele individuale justificate de altfel ale femeilor, vor dicta cu fiecare sezon alegerile.

Actualizarea colecțiilor de genți propuse publicului feminin larg, așa cum se întâmplă în cazul producătorului Zevo, nu este decât o demonstrație a interesului pe care îl are vizavi de satisfacerea preferințelor acestuia.

Cele interesate pot vizualiza modelele de genți negre și nu numai care promit să aducă oricărui outfit o completare feminină, definită de bun gust, în cadrul site-ului zevo.ro.