Cel mai celebru tribut Led Zeppelin, la Hard Rock Cafe, soseşte să inaugureze primul eveniment marca German Quality Entertainment – LIVE MUSIC, VINYL& MOVIE.

Christian Raetscher inaugurează începând cu luna octombrie o serie de evenimente la Hard Rock Cafe, evenimente ce se vor desfăşura sub titulatura:  LIVE CONCERT, VINYL & MOVIE, MARCA GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT

Sub această egida va fi invitat în fiecare luna (mai puţin în decembrie şi ianuarie) câte un artist / trupa, într-un concert live, atmosfera fiind încălzită în deschiderea show-ului, în pauză şi după eveniment cu un set de vinyl-uri şi fimulete celebre.

Aşadar, primul grup ce a fost ales să deschidă această serie de show-uri la Hard Rock Cafe este cel mai cunoscut tribut Led Zeppelin, grup britanic, intitulat Letz Zep, o nouă premieră în România!

Concertul ce va avea loc în dată de 2 octombrie, de la ora 22.00. Întărea se face începând cu ora 20.00!

Atât Jimmy Page cât şi Robert Plant au participat la concertele Letz Zep, aceştia fiind impresionaţi, invitându-i la un eveniment special al celebrului grup.

Letz Zep a concertat în peste 33 de ţări de pe 4 continente, urmând să urce pe noi scene precum Spania, Germania, România şi America de Sud sau ţări din Scandinavia.

Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţuri:
• VIP -150 RON
• ÎN FAŢă SCENEI – 100 RON
• CELELALTE LOCURI – 70 RON

DESPRE LETZ ZEP

Există multe trupe care îi imită pe cei mai buni, dar numai puţini reuşesc să se apropie de legende, să nu mai vorbim despre acea notă originală. Englezii de la Letz Zep aparţin acestei restrânse categorii de grupuri, care nu sunt doar autentici, ci şi originali, aşa cum menţionează spectatorii care i-au văzut live.

Foştii membri Led Zeppelin îi apreciază foarte mult şi îi invită la evenimente oficiale, asta în cazul în care Billy Kulke, Andy Gray şi compania nu sunt turnee, fie la Paris pentru un spectacol sold-out la Olympia sau la Heineken Arena Madrid, festivaluri din Mexic sau Venezuela. Grupul a devenit un fenomen global!
Warner solicită Letz Zep, cea mai bună trupa ce vine după Page şi Plant. Publicaţii precum Rolling Stone, Classic Rock sau Figaro au dedicat grupului Letz Zep mai multe pagini iar BBC transmite spectacolele lor.

Letz Zep acoperă întreg catalogul de hit-uri şi se dezvoltă în continuare. Performanţă lor este explozivă şi publicul se entuziasmează (atât cei care sunt începători în muzică Led Zeppelin, cât şi pentru publicul cunoscător). Letz Zep nu este un grup nostalgic, ci mai degrabă un grup-revoltă împotriva roţilor de timp, un protest furios împotriva uitării, pentru că reînvie şi continuă ceea ce artiştii rock au revoluţionat.

Acum, Letz Zep sunt setaţi să acopere din nou Europa cu evenimente de durata şi, de asemenea, de a putea ascultă ACEASTĂ muzică cu altă ureche, pentru că ceea ce face Letz Zep se traduce prin păstrarea memoriei muzicii originale şi continuarea a ceea ce au abandonat mult prea devreme greii Led Zeppelin.