Daca conduci o brutarie sau o patiserie, daca esti comerciant sau iti doresti sa iti maresti aria de produse de panificatie, Lesaffre Romania este ceea ce ai nevoie, pentru ca proiecteaza, produce si comercializeaza solutii privind panificatia, nutritia si sanatatea.

Grupul Lesaffre Romania se bucura de recunostinta si succes, care se datoreaza efortului depus pentru alinierea la standarde internationale. Prin inovatii tehnice, stapanirea cunostintelor si capacitatilor de a livra produse conform cerintelor clientilor, grupul Lesaffre Romania stabileste parteneriate ferme cu producatorii si cu publicul larg.

Lesaffre dezvolta o gama larga de drojdii, produse de panificatie, produse pentru gust si fermentatie. Tipurile de produse comercializate de Lesaffre sunt amelioratorii de panificatie si drojdiile. Lesaffre Romania creeaza produse obtinute prin fermentatie si bioconversie, folosite in special pentru proprietatile lor nutritive si aromatice, dar si servicii de productie pentru industria farmaceutica si alimentara.

Fermentatia drojdiei este domeniul de referinta al grupului Lesaffre Romania, insa pentru a satisface toate cererile clientilor, Lesaffre a creat o gama de amelioratori de panificatie, culturi starter si drojdie cu putere reducatoare, care inlocuieste unii aditivi. Amelioratorii de panificatie sunt alcatuiti din adjuvanti tehnologici, aditivi si diverse materii prime, care au scopul de a preveni sau nu mixarea conform unei formule a cerealelor. Amelioratorii ofera brutarilor toleranta si siguranta si ii fac munca acestuia mai usoara si mai sigura.

Grupul Lesaffre este producator de amelioratori de panificatie. Produce ingrediente pentru morarit, o gama de culturi starter si drojdie cu putere reducatoare, scopul fiind inlocuirea unor aditivi. Lesaffre garanteaza produse de inalta calitate si performanta, prin obtinerea de ingrediente specifice panificatiei si moraritului.

Daca ai nevoie de siguranta, calitate si gust desavarsit, grupul Lesaffre Romania este ceea ce ai nevoie. Lesaffre Romania este lider in proiectarea, producerea si comercializarea de drojdie, amelioratori si mixuri pentru panificatie. Lesaffre este producator de amelioratori de panificatie si iti poate personaliza produsul in functie de nevoile si cerintele tale.