Penisul lui Lenny Kravitz face furori pe internet, după ce un fan prezent la concertul susținut de artist la Stockholm, a făcut o fotografie în momentul în care i s-au rupt pantalonii pe scenă și i-a ieșit la iveală bărbăția.

Moment mega penibil pentru Lenny Kravitz în timpul concertului susținut de acesta în Suedia. Pantalonii din piele cu care era îmbrăcat, auc edat și aus cos la iveală, penisul artistului, întrucât acesta nu purta lenjerie intimă.

După acest incident, Lenny Kravitz a fost nevoit să părăsească scena pentru câteva minute, imediat după prima piesă, pentru a-şi schimba ţinuta vestimentară.

La scurt timp după aceea, Lenny a revenit pe scenă şi purta alţi pantaloni. Şi-a cerut scuze în faţa publicului: Îmi pare rău, dar mi-am rupt pantalonii.

Avocații artistului încearcă acum să stopeze difuzarea pe internet a imaginii cu penisul artistului. Avocații lui Lenny au iniţiat o acţiune legală împotriva celor care distribuie online fotografiile realizate în timpul concertului pe care acesta l-a susţinut în Suedia.

Reprezentanţii legali ai artistului au transmis, vineri, avertismente privind aceste fotografii, invocând încălcarea „drepturilor de autor ale clientului, drepturilor omului, cele de publicare şi ale artistului”, informează nme.com.

Incidentul de la concertul din parcul Gröna Lund, din Stockholm, a fost numit chiar de Kravitz „penisgate”, după ce a făcut public online un mesaj pe care l-a primit de la Steven Tyler, solistul grupului Aerosmith, în care acesta din urmă glumeşte despre faptul că se simte deranjat că nu i-a văzut până atunci penisul.

Lenny Kravitz a susţinut acest concert în cadrul turneului mondial „Strut World Tour”, care promovează cel mai recent album de studio al său – „Strut”, al 10-lea din carieră -, ce a fost lansat pe piaţă în septembrie 2014.